Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Fotocarte cu fotografii din vacanță

Vacanțele și călătoriile sunt experiențe de neuitat pe care ne-ar plăcea să le retrăim. Retrăiți o vacanță romantică dintr-un city break sau o vacanță de familie printr-o fotocarte de vacanță. O carte care vă ajută să vă amintiți, să rememorați zâmbetele, momentele fericite, călătoriile și experiențele aventuroase.

Oriunde ați călători prin lume, amintirile de vacanță vor fi păstra pentru totdeauna într-o CEWE FOTOCARTE.

Mai departe la editare

Prezentați cu stil printr-o fotocarte momentele voastre preferate din vacanță.

Este prima dată când realizați o fotocarte? Nu vă faceți griji, editarea unei CEWE FOTOCĂRȚI este joacă de copii. Vă veți bucura de fiecare moment! Aveți la dispoziție și șabloane grupate pe teme pe care le puteți personaliza după bunul plac. Puteți personaliza fiecare detaliu pentru ca fotocartea să fie la fel de unică și specială ca și vacanța pe care ați avut-o. Iată trei sfaturi care vă vor ajuta să vă prezentați cu stil momentele dragi din vacanță.

Forme și dimensiuni speciale

Puteți să redimensionați fotocartea în funcție de scopul dorit. Doriți să o păstrați cu voi și în geantă? Alegeți formatul panoramic pătrat sau compact. Sunt importante detaliile și elementele vizuale? Dimensiunile XL și XXL vor impresiona cu siguranță.

Fotografia panoramică este în centrul atenției

Vrei să-i uimești pe cei dragi răsfoind fotocartea? Ai fi bucuros dacă peisajul pe care l-ai văzut ar putea fi prezentat în întregime în carte? Atunci scoateți fotografiile panoramice! Alegeți hârtie fotografică mată, extra mată sau lucioasă pentru o legare layflat. Veți adora rezultatul!

Video în albumul foto? Wow!

Puteți să adăugați culoare paginilor cu videoclipuri realizate în vacanță! Încărcați filmările în aplicația CEWE și faceți clic pentru a genera un cod QR. Puteți plasa codurile oriunde în carte. Scanați-le cu dispozitivul dvs. și sunteți gata să proiectați!

Jurnal de călătorie emoționant: povești din zilele de vacanță

Te-ai gândit vreodată nu doar să fotografiezi momentele de vacanță, ci și să le redai în text? Captați-vă sentimentele, descoperirile și aventurile în câteva cuvinte - acestea pot fi o completare excelentă a fotografiilor. Un jurnal de călătorie foto va fi o comoară pentru anii și deceniile următoare. Puteți chiar să le cereți copiilor să vă povestească, să scrie ce le-a plăcut cel mai mult în vacanță. Cuvintele pot fi folosite pentru a retrăi atmosfera locurilor, oamenii pe care i-ați întâlnit, poveștile interesante, dar și detaliile fascinante ale culturilor locale. De asemenea, putem include gândurile și reflecțiile noastre în CEWE FOTOCARTEA de vacanță, astfel încât acestea să fie păstrate pentru totdeauna.

Mulțumită aplicației mobile CEWE, puteți realiza fotocartea în paralel cu ocazia plecării în vacanță, astfel puteți pune pe hârtie imediat amintirile proaspăt dobândite.

Creați propria fotocarte în doar 5 pași simpli...

Urmați pașii de mai jos pentru a crea o fotocarte de vacanță personalizată, cu aspect profesional.

1. Descărcați aplicația noastră

Descărcați aplicația CEWE Fotolumea, editorul nostru gratuit și multipremiat

2. Încărcați fotografiile

Importați în aplicație fotografiile de pe calculator sau telefon.

3. Alegeți dimensiunea și stilul cărții

Accesați gama noastră completă de fotocărți și alegeți dimensiunea perfectă.

4. Proiectare și personalizare

Personalizați paginile pentru a da fotocărții o notă personală.

5. Rămâne doar să o preiei

Îți printăm fotocartea și ți-o livrăm direct la ușă.

Nu există limitare de timp: vă puteți întoarce la editare în orice moment

Aplicația noastră fantastică, CEWE Fotolumea este o bucurie de descoperit: este plină de funcții inteligente care vă permit să vă creați cu ușurință propria fotocarte. Veți găsi o colecție în continuă creștere de clipart, fundaluri și șabloane. Posibilitățile sunt nelimitate, garantat că nu veți întâlni nicio altă carte ca a dumneavoastră. Ce veți iubi în mod special la această aplicație: puteți lăsa cât de mult timp doriți pentru editare. Pur și simplu salvați proiectul, apoi reveniți atunci când timpul vă permite.

Descărcați software-ul

Idei creative pentru o fotocarte modernă, trendy

Treceți dincolo de fotografiile tradiționale de vacanță și încercați să surprindeți momentul. Lasă-te inspirat de ideile noastre.

Povești bogate în acțiuni dintr-o nouă perspectivă

De la bălăceala în piscină până la scufundările în mare, cele mai bune momente din vacanța de vară se petrec în apă. Luați-vă un telefon mobil waterproof, scufundați-vă ușor și căutați situații pline de acțiune. Cineva din familie se pregătește să salteze în apă? Super ocazie, jucați-vă cu culorile și formele pentru a crea imagini interesante.

Concentrați-vă pe detalii

Priviți dincolo de locurile turistice și de plaje atunci când sunteți în vacanță și faceți fotografii. Oriunde ați merge în lume, căutați micile detalii care fac ca un loc să fie unic. De exemplu, faianța frumoasă, fructele colorate, florile vibrante sau chiar peisajele contrastante. Un model unic de țiglă sau un perete dărâmat poate fi un fundal grozav pentru fotocartea voastră.

Storytelling de la început până la sfârșit

Vacanța începe în momentul în care închideți ușa de la casă. De ce să așteptați până la plajă pentru a face fotografii? Faceți fotografii la aeroport, pe drum, în drum spre hotel, documentați-vă vacanța astfel încât să puteți pune o poveste completă în fotocarte. Te vei bucura să îți amintești cele mai mici detalii peste ani!

Jurnal de vacanță: 3 sfaturi utile pentru amintiri de lungă durată

  1. Luați notițe despre cele mai noi experiențe din timpul călătoriei, fie într-un caiet, fie în aplicația mobilă CEWE. Știati că puteți începe să editați fotocartea în aplicația mobilă deja în timpul vacanței?

  2. Păstrează-ți în siguranță amintirile: ai posibilitatea de a-ți încărca gratuit fotografiile în CEWE myPhotos în orice moment, astfel încât să nu-ți faci griji că telefonul tău se strică în timpul călătoriei și că îți pierzi amintirile.

  3. Puteți crea serii de fotografii tematice în timpul călătoriei. De exemplu, puteți să vă fotografiați în același decor în fiecare locație sau să surprindeți toate mâncărurile pe care le-ați gustat în timpul călătoriei.

Realizați fotografii perfecte cu telefonul mobil

Plecați în vacanță fără aparat foto? Nicio problemă, atâta timp cât aveți smartphone-ul în buzunar. Dacă intenționați să vă folosiți telefonul ca aparat foto atunci când călătoriți, urmați aceste sfaturi pentru a profita la maximum de telefonul dvs.

Analizați opțiunile de configurare

Cunoașteți caracteristicile camerei foto a telefonului dvs. Faceți acest lucru înainte de vacanță pentru a nu pierde niciun moment pe care doriți să-l surprindeți. De la bliț la filtru foto și până la HDR, telefonul tău poate face probabil mult mai multe decât crezi! Iar dacă intrați în funcția "pro", puteți seta singuri setările, la fel ca pe un aparat foto.

Fotografii panoramice în timpul orei albastre

Atât modelele de iPhone, cât și cele de Android oferă posibilitatea de a face fotografii panoramice, iar peisajele și liniile de coastă speciale reprezintă ocazia perfectă pentru a încerca această funcție. Aceste imagini vor avea un aspect magic pe pagina dublă a unei fotocărți care se deschide layflat, sau chiar ca fotografie de copertă. După apusul soarelui, în timpul orei albastre, este un moment incredibil pentru fotografiat!

Secretul: linia orizontală

Pătrundeți în povestea locală, uitați de locurile cunoscute și faceți fotografii care vă vor ajuta să îi atrageți pe cei dragi acasă în lumea poveștii. Treceți la o a treia grilă, cu subiectele principale de-a lungul liniilor sau la intersecții. Linia orizontului ar trebui să fie orizontală.

Mai multe subiecte pentru CEWE FOTOCARTE…

Fotocarte de călătorie

Surprindeți emoția unei călătorii de vis într-o CEWE FOTOCARTE. Garantat veți fi vedeta întâlnirilor cu prietenii, povestiți, arătați-le pe unde ați fost!