Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Fotocărți pentru nuntă

Ziua voastră specială merită o fotocarte cu adevărat remarcabilă. Crearea propriei CEWE FOTOCĂRȚI de nuntă este modalitatea perfectă de a păstra pentru totdeauna amintirile personale în inimă și de a le prezenta fotografiile cu stil peste mulți ani.

CEWE FOTOCĂRȚILE de nuntă de calitate premium sunt foarte populare printre fotografii de nuntă profesioniști. Aveți o mulțime de opțiuni de șabloane personalizabile, astfel încât crearea unei CEWE FOTOCĂRȚI de nuntă va fi cu adevărat o mare plăcere.

Amintiți-vă de ziua cea mare pentru foarte mult timp, creați o CEWE FOTOCARTE de nuntă specială și restul lăsați în seama noastră!

Mai departe la editare

Adăugați o notă de lux

Opțiunile noastre premium sunt perfecte pentru o fotocarte de nuntă de lux, care este la fel de special ca și ziua dvs. cea mare. Cu reflexii și străluciri minime, hârtia fotografică mată este ideală pentru fotografiile de nuntă. Aceste pagini netede, fără luciu, vă fac fotografiile și mai impresionante.

De ce să nu alegeți o copertă sofisticată din piele artificială sau pânză pentru ca exteriorul fotocărții să fie la fel de elegant ca interiorul? În aplicația gratuită CEWE Fotolumea găsiți o mulțime de opțiuni de șabloane personalizabile, astfel încât crearea unei CEWE FOTOCĂRȚI de nuntă cu adevărat unic va fii o plăcere.

Adăugați videoclipuri în CEWE FOTOCARTEA de nuntă

De la marele "DA" până la primul dans, videoclipurile de nuntă surprind atmosfera din ziua cea mare. Am creat o nouă funcțiune pentru CEWE FOTOCARTE, care vă permite să adaugați un videoclip frumos despre momentele cheie din ziua nunții dumneavoastră. Atunci când vă creați fotocartea cu software-ul CEWE Fotolumea încărcați videoclipurile și așezați-le pe pagină ca și o fotografie normală. Se generează apoi un cod QR unic, împreună cu o bandă de filmare a imaginilor asociate videoclipului. Apoi, atunci când ajunge CEWE FOTOCARTEA, pur și simplu scanați codul cu telefonul sau tableta pentru a retrăi momentele speciale. E foarte simplu, nu-i așa?

Mai departe la editare

Fotocărți de nuntă create rapid și ușor

Pentru a vă crea online fotocartea de nuntă, urmăriți pașii de mai jos:

1. Descărcați software-ul

Software-ul nostru gratuit CEWE FOTOLUMEA este ușor de utilizat.

2. Încărcați fotografiile de nuntă

Încărcați fotografiile de nuntă de pe computerul dumneavoastră.

3. Alegeți o fotocarte

Alegeți dimensiunea fotocărții, tipul de hârtie și tipul de copertă care se potrivește cel mai bine ocaziei!

4. Creati fotocartea dvs. unică

Personalizați-vă fotocartea de nuntă cu rame, șabloane, clipart, text și chiar videoclipuri.

5. Lăsați restul pe seama noastră!

Fotocartea de nuntă va fi tipărită și livrată direct la ușa ta.

Alegeți dimensiunea și formatul potrivit

Design perfect

O fotocarte de nuntă merită mare atenție, motiv pentru care multe persoane optează pentru dimensiuni mai mari. Nu numai că veți putea să vă bucurați de fotografiile fabuloase într-un format uriaș, dar fotocărțile noastre panoramice vor fi un accesoriu elegant perfect pentru măsuța sau comoda dvs., astfel încât să le puteți răsfoi și să vă amintiți evenimentele din ziua cea mare oricând doriți.

Un cadou din inimă

Unul dintre principalele avantaje ale software-ului CEWE este posibilitatea de redimensionare a fotocărților, ceea ce înseamnă că puteți reduce cu ușurință cartea de la un format mare la unul mai mic pentru familie în câteva minute. Alegeți dintre CEWE FOTOCĂRȚILE în format compact panoramic, mini și mic pentru a oferi cadoul perfect pentru cei dragi.

Perfect pentru bibliotecă

Dacă vă place să surprindeți sărbătorile și evenimentele importante, probabil că aveți deja câteva fotocărți pline de amintiri. Datorită gamei noastre de dimensiuni, fotocartea de nuntă se va potrivi în colecție! Alegeți formatul XL, XXL sau XXL Panoramic!

Recomandat de profesioniști

Mai mulți fotografi profesioniști, printre care și fotograful premiat Ed Godden, ne-au încredințat sarcina de a realiza o CEWE FOTOCARTEi de nuntă.

"Am ales CEWE FOTOCARTE pentru calitatea impresionantă a imprimării și pentru că îmi oferă cele mai multe opțiuni în ceea ce privește formatul, tipul de hârtie și coperta. Cuplurile mele de nuntă par să fie întotdeauna mulțumite când primesc fotocartea, așa că sunt cu siguranță un mare fan."

Dacă ați început deja să vă gândiți la fotografiile de nuntă pe care le puteți pune în CEWE FOTOCARTEA dvs. de ce să nu începeți să editați chiar astăzi?

Întrebări despre fotocărțile de nuntă

Cu aspectul său premium și textura netedă, hârtia fotografică extra mată este o alegere populară pentru fotocărțile de nuntă. Toate fotocărțile cu hârtie fotografică extra mată sunt realizate cu legare layflat, ceea ce vă permite să inserați fotografii panoramice și cu unghi larg pe 2 pagini întregi, fără a pierde detaliile din partea centrală. Pentru cei care doresc negri profunzi, dar fără luciul ridicat al hârtiei lucioase, hârtia noastră fotografică clasică oferă culori vibrante și texturi netede.

Datorită proceselor de imprimare premium CEWE, chiar și imaginile de 300 dpi pot fi imprimate la o calitate perfectă. Acest lucru corespunde calității imaginilor realizate de fotografii profesioniști de nuntă, astfel încât fotocartea de nuntă va fi clar, detaliat și la fel de perfect cum v-ați imaginat.

Nu există nicio limită în ceea ce privește numărul de fotografiilor. Singura limită este reprezentată de numărul de pagini disponibile în funcție de dimensiunea comandată. Fotocărțile noastre mari și XXL pot fi extinse până la 202 pagini, iar cele mai mici până la 74 de pagini.

Inspirație pentru ședința foto de nuntă

Uitați de fotografiile tradiționale cu invitații grupați în mod ciudat - fotografiile de nuntă pot fi la fel de amuzante și creative ca și restul zilei. Cu procesul nostru de imprimare de calitate profesională, imaginile dvs. vor arăta fantastic, dar vor exista fotografii care vor ieși cu adevărat în evidență. Încercați aceste idei pentru fotografii care să vă surprindă ziua specială cu stil.

Alb-negru

Nu există o modalitate mai bună de a arăta contrastul dintre costumul mirelui și rochia de mireasă decât alb-negru? Fotografia alb-negru este un clasic al nunților, iar hârtia noastră fotografică extra mată face ca imaginile alb-negru să fie și mai izbitoare!

Concentrați-vă pe detalii

Prețuiți fiecare mic detaliu care face ca această zi să fie cu adevărat a voastră. De la buchetele de flori până la broderia rochiei de mireasă, calitatea fotocărților noastre garantează că fiecare detaliu va fi clar, limpede și vibrant.

Wide angle

Fotocărțile cu deschidere lazflat pot fi deschise la 180° și nicio parte a imaginii nu se pierde în partea centrală. Perfectă pentru fotografii de grup lungi ale invitaților sau fotografii panoramice ale locului de desfășurare a nunții.

De ce CEWE?

Cea mai mare companie de servicii foto din Europa
100% garanția satisfacției
Contact serviciul clienți