Creează un ANUAR minunat din fotografiile anului trecut! Sfaturi, idei, șabloane noi. Inspiră-te de aici!

Urmărire comandă
Locații Instant Print
Serviciul clienți
0316 300 693

Creați și comandați acum:

Aplicația CEWE Fotolumea

 • Instalare rapidă
 • Editați produsele foto oriunde, oricând
 • Comenzile foto vor rămâne în aplicație

Funcții noi în software-ul CEWE Photo World

Cu aceste inovații, vă puteți edita produsele foto chiar și mai comod

Noul asistent CEWE FOTOCARTE

Datorită noii structuri modulare, puteți utiliza fiecare funcție sau săriți anumite module. Pregătirea proiectului CEWE FOTOCARTE va rămâne transparentă prin noul design de selecție a fotografiilor și aspectul fotografiei.

Configurator de produs mai bun

Noul configurator de produse CEWE FOTOCARTE simplifică calea către produsul selectat. Veți găsi toate opțiunile într-un singur loc.

Mai multe informații despre produse și explicații

Noua pagină de deschidere a software-ului CEWE Fotolumea este mult mai convingătoare: afișează produsele mai detaliat, explică funcțiile mai detaliat și descrie caracteristicile produsului mai detaliat. Acest lucru este ajutat de animații despre efectul de lăcuire, reprezentări moderne ale produselor de înaltă calitate, cum ar fi de asemenea, tipurile de hârtie, permite o prezentare mai precisă a produselor.

Mod întunecat în editor

Software-ul apare într-un format întunecat, permițând fotografiilor dumneavoastră să strălucească. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra editării.

Și mai multă inspirație și editare ajută

Sugestii privind aspectul noului an și multe altele

Opțiuni noi de aspect pentru anuar

Priviți înapoi la cele mai frumoase amintiri din fiecare an. Spuneți-vă povestea într-un mod deosebit cu noile opțiuni de design CEWE FOTOCARTE. În funcție de numărul de fotografii pe care doriți să le afișați, căutați și opțiuni creative de design și modele potrivite. Anul poate fi setat individual.

Sugestii moderne de aspect pentru o fotocarte pentru diverse ocazii

Selectați numărul de pagini pe care le doriți și plasați cu ușurință fotografiile în aspectul cărții gata pregătite. „Nunta boemă”, „Anul nostru 2020”, New York etc. În aspectele cărților, veți găsi modele moderne cu forme rotunjite, fundaluri potrivite și aspecte creative.

Noi stiluri în asistentul CEWE FOTOCARTE

Doriți să selectați și să vă aranjați fotografiile? Editați-vă CEWE FOTOCARTEA cu ajutorul Asistentului și spuneți-vă povestea prin intermediul acestuia. Găsiți noi stiluri pentru anuar, precum și alte ocazii care vă vor ajuta în acest sens, cum ar fi „2020”, „2020 anul nostru” și „Eleganță modernă”.

Noutăți, și mai multe opțiuni pentru produsele foto personalizate

Aceste produse sunt noi în software-ul CEWE Fotolumea

CEWE FOTOCARTE cu copertă mată sau lucioasă

Dacă alegeți coperta tare atunci când creați CEWE FOTOCARTEA, puteți selecta între un aspect lucios sau mat. De exemplu, o copertă mată se potrivește frumos cu interiorul unei pagini dacă este realizată cu imprimare digitală clasică sau hârtie foto mată.

Aceasta este, de asemenea, o noutate: sunt disponibile mai multe pagini pentru unele formate. Cu imprimarea digitală clasică sau CEWE FOTOCARTEA panoramică extra mată, puteți completa până la 202 de pagini cu fotografiile dumneavoastră

Calendar de perete cu baghetă din lemn

Micul extra elegant: lamelele elegante din lemn real decorează spirala, făcând calendarele de perete A4 și pătrat și mai elegante.

Felicitări cu efect de lăcuire rose-gold

Accente subtile, care evidențiază textul important și detaliile de design de pe felicitarea dvs. într-un mod vizibil și tactil: tonul delicat al culorii și efectul subtil de lumină al lacului cu efect de rose-gold îl fac deosebit de elegant și vă pun mesajul în centrul atenției într-o culoare absolut la modă.

Cutii de depozitare foto cu design modern

Conținutul pachetului: în casetele noastre de păstrare a fotografiilor, unde puteți găsi acum noi posibilități de design, puteți păstra cele mai frumoase momente în ambalaje decorative de calitate. Poate conține până la 100 de fotografii. Este, de asemenea, o alegere perfectă pentru un cadou

Baghetă din lemn pentru poster magnetic

Plinta de înaltă calitate cu design scandinav va atrage cu siguranță atenția. Datorită soluției magnetice inteligente, afișul este pur și simplu prins între lamele și poate fi înlocuit oricând. Un accesoriu elegant pentru apartament, disponibil în 3 culori. Poate fi agățat cu un lanț de metal negru.

Software pentru ideile dumneavoastră creative

Convingeți-vă și dumneavoastră de cât de ușor este de folosit
 • Descărcare gratuită pentru Windows, Mac și Linux
 • Instalați rapid și ușor pe computerul dumneavoastră
 • Oferă gama cea mai largă de opțiuni de editare
 • Ușor și intuitiv de gestionat
 • Acces la fotografii de pe Facebook sau Instagram
 • Produsele foto pot fi editate și comandate intuitiv, fără acces la Internet
 • Puteți salva proiectele editate în computerul dumneavoastră
Descărcați software-ul de comandă

Cerințe de sistem

(minimalist)
 • WINDOWS: Windows 8, Windows 10, procesor 1,4 GHz, 5 GB spațiu disponibil pe hard disk pentru a salva proiectul, 2 GB RAM
 • MACINTOSH: MAC OS 10.10 (64Bit), procesor de 1,4 GHz, 5 GB spațiu disponibil pe hard disk pentru a salva proiectul, 2 GB RAM
 • LINUX: Kernel 4.4.0 libstc ++. so.6.0.19, CXXABI_1.3.7, procesor de 1,4 GHz, 5 GB spațiu disponibil pe hard disk pentru a salva proiectul, 2 GB RAM
 • ANDROID: Android 3.2
 • iPAD / IPHONE: IOS 6.0, aplicație optimizată pentru iPhone 5
 • Monitorizați rezoluția: min. 1366x768 px, la comanda online
Descărcați software-ul de comandă

Noutăți, și mai multe opțiuni pentru produsele foto personalizate

Aceste produse sunt noi în software-ul CEWE Fotolumea

Efect de lăcuire CEWE FOTOCARTE

Am câștigat premiul TIPA în 2018 pentru invenția noastră remarcabilă. CEWE FOTOCARTEA cu copertă tare, cu efect de lăcuire auriu sau argintiu, respectiv clasic este acum disponibilă în dimensiunea panoramică XXL. Puteți utiliza o serie de modele pre-definite pentru aceasta, dar vă puteți dezlănțui și propria creativitate.

Efect de lăcuire pe toată suprafața CEWE FOTOCĂRȚII dumneavoastră

Peste 50 de noi fundaluri cu efect de lăcuire și peste 100 de elemente noi de editare sunt disponibile pentru CEWE FOTOCARTE. La cererea clienților noștri, ne-am concentrat în primul rând pe forme abstracte și geometrice.

Formate noi la modă pentru CEWE Calendar

De acum, sunt disponibile și Calendarul de perete pătrat XXL (45 x 45 cm) și Calendarul de birou pătrat în dimensiune mare. În plus, sunt disponibile trei tipuri suplimentare de hârtie de înaltă calitate pentru Calendarul de perete pătrat XL (30 x 30 cm). Noile noastre calendare cu aspect elegant fac ca editarea să fie și mai plăcută.

Cărțile pătrate sunt disponibile acum și cu efect de lăcuire

Cardurile pătrate sau felicitarea pliată de 14 x 14 cm, care poate fi comandate într-un pachet de 10, sunt disponibile acum cu efect de lăcuire. Creați-vă cardul pătrat cu efect de lăcuire de înaltă calitate și alegeți dintre 90 de elemente de design posibile.

Noutăți Cewe decoruri de perete

Noutăți la CEWE DECORAȚIUNI DE PERETE

Eleganță clasică: fotografia pe pânză, realizată pe o pânză de înaltă calitate și o ramă invizibilă stabilă, din lemn real, este deja disponibilă în dimensiuni de 30 x 45 cm. În plus, vom personaliza posterul XXL pentru a vă satisface nevoile.

Mai multe designuri - software-ul CEWE Fotolumea

Editați-vă propriile produse foto cu software-ul câștigător

Aveți alte întrebări despre software-ul de comandă?

Serviciul nostru de clienți vă stă la dispoziție!

Descoperiți produsele dumneavoastră CEWE într-o singură aplicație

De la felicitări la CEWE FOTOCARTE: Creați și comandați de pe mobil produse cu cele mai dragi fotografii!
Cewe Apps
 • Editați produsele preferate ușor și rapid cu aplicația
 • Gestionarea intuitivă vă permite să editați produsul pe care doriți să îl comandați pe smartphone sau tabletă
 • Cel mai simplu mod de a utiliza fotografii pe smartphone
 • Editați și comandați produse cu fotografii oricând, oriunde
 • Aflați despre gama noastră largă de produse
 • Disponibil pentru iOS și Android
 • Aplicația CEWE este premiată de EISA - CEWE este premiat din nou de un juriu internațional – Am primit un nou premiu prestigios. Mai multe informații despre Premiul EISA găsiți aici
MERGEȚI LA APLICAȚIE