CEWE Fotolumea Mea Comandă rapid și ușor

Livrare gratuită la domiciliu pentru comenzi cu valoare peste 150 Lei: folosiți voucherul cadou LIVRAREGRATUITA!

Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Developare poze - Fotografii premium

Culori strălucitoare pentru cele mai dragi amintiri

 • Aspect elegant: lucios sau mat
 • Hârtie foto FUJIFILM de înaltă calitate
 • Editare creativă cu contur colorat
 • Fidelitate excepțională a culorilor și rezistență la UV

Informații importante înainte de comandă: cum să determinați raportul de aspect al imaginilor dvs. pe hârtie! - Găsiți o descriere detaliată aici!

de la 0.79 Lei *

Editare și transmitere comandă

Comandați la CEWE

Livrare la domiciliu sau ridicare din magazinele partenere

Comanda de la un partener

Puteți comanda cu livrare la domiciliu sau o puteți ridica de la un magazin din apropierea dumneavoastră.

Informații despre produs

Dimensiunea fotografiilor

 • Raport de laturi clasic: fotografiile sunt printate toate la aceeași dimensiune, potrivite pentru un album clasic: de la 9 x 13 cm până la 13 x 18 cm (9 cm, 10 cm, 11 cm, 13 cm)

 • Raportul de laturi original: lățimea este întotdeauna fixă, lungimea variază în funcţie de setările cu care fotografia a fost efectuată iniţial (pătrată, panoramică etc.) (9 cm, 10 cm, 11 cm, 13 cm)

Tipuri de hârtie

 • Hârtie premium: lucioasă, mată
 • Hârtie foto FUJIFILM

Editare

 • Alege cadru alb, negru sau colorat.
 • Optimizare automată a imaginii.

Prezentare generală a dimensiunilor disponibile

Alege dintr-o gamă largă de formate
Foto formate DIN 10 cm

Fotografii 10 cm

- Dimensiunea fotografiilor clasice: 10 x 15 cm - Raportul de laturi original: lungimea imaginii variază, lățimea este întotdeauna egală cu dimensiunea selectată (10 cm).

Foto fotografii formate DIN 11 cm

Fotografii 11 cm

- Dimensiunea fotografiilor clasice: 11 x 17 cm - Raportul de laturi original: lungimea imaginii variază, lățimea este întotdeauna egală cu dimensiunea selectată (11 cm).

Foto fotografii formate DIN 13 cm

Fotografii 13 cm

- Dimensiunea fotografiilor clasice: 13 x 18 cm - Raportul de laturi original: lungimea imaginii variază, lățimea este întotdeauna egală cu dimensiunea selectată (13 cm).

Foto fotografii formate DIN 9 cm

Fotografii 9 cm

- Dimensiunea fotografiilor clasice: 9 x 13 cm - Raportul de laturi original: lungimea imaginii variază, lățimea este întotdeauna egală cu dimensiunea selectată (9 cm).

Cele mai frumoase fotografii în dimensiunea dorită

Alegeți dintre raportul de aspect original și raportul de aspect clasic!
Format original Format original Raport de laturi original 3:4

Fotografiile realizate cu aparatele foto digitale au de obicei raportul de laturi de 3:4. Conform acestei setări, fotografiile printate vor avea dimensiunea conform raportului de laturi original (de ex. 10x13 cm), deoarece fotografiile se procesează la dimensiunea dată de raportul de proporții la care au fost realizate. Înălțimea va fi întotdeauna aceeași cu dimensiunea selectată (de ex. 10 cm), iar lungimea poate varia în funcție de raportul de laturi al imaginii digitale. Aceasta înseamnă că toate detaliile fotografiei vor fi vizibile pe fotografia printată, dar lățimea fotografiilor poate fi de diferite dimensiuni.

De exemplu, la o fotografie de 10 x 15 cm o parte din subiect s-ar tăia în timpul printării. Diferența dimensiunilor poat fi cauzată de redimensionarea individuală a imaginilor (de exemplu, decuparea) sau în cazul în care imaginile au fost realizate cu două sau mai multe aparate foto sau setări diferite.

Dacă doriți ca fotografiile să aibă o singură dimensiune, vă rugăm să alegeți din opțiunile de mai jos:

 • asigurați-vă că formatul imaginii de pe aparatul foto nu se modifică, expuneți întotdeauna la aceeași rezoluție și la aceeași setare a raportului de laturi,

 • redimensionați imaginile înainte de a le trimite pentru procesare. De asemenea, puteți redimensiona imaginile utilizând aplicația gratuită CEWE.

Dacă aveți aparatul foto permite, utiliizați setarea 3:2. În acest caz, imaginile printate pe hârtie vor fi prelucrate în dimensiunile analogice obișnuite (de ex. 10x15 cm).

Format clasic Format clasic Raport de laturi clasic 2:3

Fotografia în format clasic (de ex. 10x15 cm) este alegerea ideală pentru ramele foto. Dacă raportul de laturi al fotografiilor este diferit, atunci când sunt ajustate la acest raport de laturi, vor fi tăiate motive de pe marginile fotografiilor. Zona care urmează să fie tăiată este indicată de zona marcată. Dacă doriți o fotografie pe hârtie de dimensiuni clasice, această setare este recomandată în momentul fotografierii.

Mai multe despre tipurile de hârtie

Alegeți dintre două versiuni de înaltă calitate!
Hârtie clasică mată Hârtie fotografică standard Hârtie fotografică lucioasă (382 g/m²)

Fotografii captivante și emoționante

Comandă online
Hârtie premium Hârtie premium Hârtie fotografică mată (368 g/m²)

O prezentare foarte detaliată într-o formă modernă.

Comandă online

Cele mai bune rezultate

Alege corectarea automată a imaginii!
Optimizare imagine

Optimizare automată a fotografiilor

Cu această setare, fiecare fotografie este analizată și corectată, dacă este necesar pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Îmbunătățim contrastele și saturația culorilor. Atenuăm orice iluminare slabă sau zone neclare. În zonele întunecate ale imaginii, detaliile imaginii pot fi îmbunătățite semnificativ prin evidențierea umbrelor. Optimizarea imaginii oferă fiecărui subiect o corecție specifică, dar aceasta este adaptată la conținutul imaginii. Impresia de bază a imaginii rămâne neschimbată în urma optimizării.

Păstrați pentru totdeauna cele mai dragi imagini

Comandați online fotografii printate, rapid și ușor

Fotografii de la CEWE - calitate de primă clasă de la liderul de piață

În ciuda ecranelori mari al dispozitivelor și a stocării digitale ample, mulți oameni preferă să își printeze fotografiile preferate și să le arate prietenilor și rudelor. Puteți folosi fotografiile pentru a decora tablouri de mesaje, suporturi foto, rame, mese și multe altele. Puteți să vă comandați fotografiile pe hârtie cu doar câteva clickuri la CEWE. În scurt timp, CEWE va livra printuri de înaltă calitate ale fotografiilor voastre preferate direct la domiciliu - ori la alegere la cel mai apropiat magazin partener.

Oferim mai multe opțiuni pentru a comanda fotografii printate:

Printurile CEWE pe hârtie redau cu o intensitate excepțională constrastul fotografiilor datorită fidelității culorilor. Hârtia foto de înaltă calitate marca FUJIFILM asigură că fotografiile să primească calitatea pe care o merită. Alegeți dintre două tipuri diferite de hârtie: hârtie foto standard și hârtie foto premium. Aceasta din urmă are culorile și mai strălucitoare. Puteți comanda fotografiile cu margini albe sau colorate.

La comanda fotografiilor, puteți alege între formatul clasic sau original al imaginii.

(Format original: întregul motiv va fi developat, dar dacă raportul de laturi al fotografiilor nu este același, dimensiunea imaginilor pe hârtie poate varia. Formatul clasic al imaginii: 2:3 - fotografiile vor avea aceeași dimensiune, dar dacă raportul de laturi al imaginilor digitale diferă de dimensiunea aleasă pentru fotografia printată, vor fi tăiate motive de la cap și picioare).

Puteți comanda fotografiile în următoarele dimensiuni, atunci când comandați fotografii în format clasic / sau original: - 9 x 13 cm / mărimea 9 cm - 10 x 15 cm / mărimea 10 cm - 11 x 17 cm / mărimea 11 cm - 13 x 18 cm / mărimea 13 cm