Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Fotocărți cu fotografii din călătorie

Dacă ați avut ocazia să călătoriți într-un loc special, înseamnă că aveți o mulțime de amintiri pe care să le împărtășiți cu cei dragi. O fotocarte de călătorie oferă un cadru pentru experiențele minunate pe care le-ați trăit. Oriunde veți deschide cartea, veți găsi povești care vor fi o bucurie să le retrăiți din nou și din nou.

O CEWE FOTOCARTE este mai mult decât o simplă colecție de fotografii. Această creație artistică vă permite să spuneți povești despre călătoriile dumneavoastră. Printr-o combinație de fotografii, texte și un aspect special, puteți crea o fotocarte care să vă captiveze și să vă transporte în lumea magică a peisajelor îndepărtate.

Descoperiți șabloanele noastre speciale, cliparturile, hârtiile foto și creați amintiri unice.

Mai departe la editare

Călătorie aventuroasă, pagini spectaculoase

Aplicația noastră premiată CEWE Fotolumea este plină de șabloane, de fundaluri și clipart-uri care vă ajută să creați cu ușurință fotocartea de călătorie. Cu toate acestea, multor oameni le place să experimenteze cu forme, layout-uri și elemente, făcând lucrurile în felul lor, așa cum preferă să exploreze peisaje necunoscute în călătoriile lor, dar acest lucru necesită timp. O caracteristică utilă a aplicației: puteți salva fotocartea editată în acel moment, astfel încât să vă puteți întoarce la aceasta în orice moment.

Dar să nu uităm de cealaltă tabără, care profită de orice ocazie pentru a economisi timp. Faceți parte din acest grup? Atunci aplicația mobilă gratuită CEWE îți va fi de ajutor, permițându-ți să îți editezi fotocartea și jurnalul de călătorie în timp ce ești în mișcare și chiar să îți scrii imediat experiențele pe pagini.

Încep editarea

E simplu ca bună ziua: creează-ți propria fotocarte de călătorie CEWE

Crearea unei fotocărți de călătorie este foarte ușoară. Urmați pașii de mai jos pentru a crea o fotocarte modernă și personalizată.

1. Descărcați aplicația noastră

Descărcați aplicația CEWE Fotolumea, editorul nostru gratuit și multipremiat

2. Încărcați fotografiile

Importați în aplicație fotografiile de pe calculator sau telefon.

3. Alegeți dimensiunea și stilul cărții

Accesați gama noastră completă de fotocărți și alegeți dimensiunea perfectă.

4. Proiectare și personalizare

Personalizați paginile pentru a da fotocărții o notă personală.

5. Rămâne doar să o preiei

Noua ta fotocarte va fi printată în fabrica noastră specializată și va fi livrată la ușa ta, pentru a te bucura timp îndelungat de cele mai dragi amintiri.

3 sfaturi utile pentru călătorii

Călătoriile și fotografia merg mână în mână. Dacă doriți să surprindeți fiecare moment al călătoriei cu fotografii de neuitat, există câteva lucruri de care merită să țineți cont.

Pregătiți-vă pentru surprize

De multe ori, atunci când suntem pe drum, nu ne gândim la faptul că nu găsim întotdeauna o priză atunci când avem nevoie. Telefoanele se descarcă mai repede din cauza fotografiilor și înregistrărilor video constante, iar bateriile adesea nu rezistă o zi întreagă. Acesta este momentul în care un powerbank vine în ajutor.

Caută perspective neobișnuite

Cercetați destinațiile și programele înainte de a călători. Acest lucru nu numai că vă va face vacanța mai semnificativă, dar vă va da și idei excelente pentru a fotografia. Încercați să fotografiați locațiile din unghiuri diferite, în compoziții neobișnuite.

Serviciile cloud vă ajută

Nimic nu este mai dureros decât pierderea amintirilor, de exemplu din cauza unui telefon mobil care a căzut. Serviciul cloud CEWE myPhotos poate stoca până la 5.000 de fotografii. Salvați aici fotografiile dvs. cât mai curând posibil, astfel încât acestea să poată fi accesate de pe orice dispozitiv.

De ce CEWE?

Cea mai mare companie de servicii foto din Europa
100% garanția satisfacției
Contact serviciul clienți

Mai multe subiecte pentru CEWE FOTOCARTE…