Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Deasupra unui aranjament floral,se vede o fotografie pătrată atârnată pe o ghirlandă. Fotografiile tinerilor căsătoriți și felicitările invitaților sunt afișate cu agrafe.

Sfaturi creative

Felicitări de nuntă într-un format unic

Faceți o surpriză specială și unică pentru tinerii căsătoriți cu această idee de decorare - descărcați șabloanele noastre creative

Combinați fotografiile cuplului cu felicitările invitaților. Creați un cadou cu adevărat special pentru ziua cea mare cu o ghirlandă de dorințe foto unică. Luați-o cu dvs. la nuntă și expuneți-o la fața locului înainte de ceremonie, astfel încât invitații să își poată scrie gândurile pe felicitări. Imprimați fotografii ale cuplului alături de felicitări, sub forma unor Nature Prints, pentru o notă și mai personală. Iar pentru mesajele pentru invitați, alegeți Fotografiile pătrate.

Fotografii personale

Un nou mesaj va fi adăugat la ghirlandă. În jurul ei sunt fotografii personale ale cuplului din viața de zi cu zi.  Fotografiile sunt atașate de ghirlandă cu mici fundițe și agrafe.
Nature prints: elemente decorative perfecte
Folosiți fotografii eco-friendly: Nature prints

Puteți crea Nature prints direct cu software-ul CEWE Fotolumea sau online pe site-ul nostru. Designul mat conferă fotografiilor dvs. imprimate un aspect deosebit de elegant - perfect pentru o ocazie festivă. Sfat: dacă aveți puțin timp în plus, puteți folosi imaginile și motivele imprimate pentru a spune povestea cuplului, de la momentul în care s-au cunoscut până la nuntă. Adăugați o mică călătorie în timp în ziua cea mare și veți crea cu siguranță o experiență memorabilă. Cu cât adunați mai multe materiale, cu atât rezultatul va fi mai emoționant și mai frumos.

Șabloane sau creații proprii

Un oaspete scrie un mesaj personal pe un bilețel. Fotografiile pătrate sunt aliniate pe masă. Alături de ele se află mici agrafe și aranjamente florale.
Pixuri, fotografii pătrate și agrafe micuțe: toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă decora masa

Realizarea felicitărilor este rapidă și ușoară: planificați astfel încât fiecare invitat să poată agăța măcar una. Cel mai bine este să faceți două seturi de printuri pătrate. Unul ar trebui să fie format din cartonașe goale pe care invitații le pot completa cu propriile mesaje. Celălalt ar trebui să fie format din urări pre-scrise. Adăugați cliparturi frumoase pentru spatele printurilor.

Puteți descărca șablonul felicitărilor aici. În plus față de fotografiile pătrate, poate doriți, de asemenea, să faceți rost de o sfoară subțire, câteva pixuri și agrafe.

Ghirlandă de dorințe personalizabilă cu ușurință

Un oaspete scrie o felicitare, înconjurat de fotografii și felicitări gata făcute, prinse într-o ghirlandă.
Surpriza este gata: pe ghirlanda de dorințe se aliniază cele mai frumoase momente ale tinerilor îndrăgostiți și urările de bine ale invitaților.

Ghirlanda foto este o alternativă excelentă la bradul clasic de dorințe: este flexibilă și oferă suficient spațiu pentru toți oaspeții. Nu contează câte fotografii și felicitări aveți: fotografiile pătrate dau un aspect elegant. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă personaliza locația și decorul. Folosiți agrafe micuțe pentru a agăța imaginile.

Un cadou personal și unic

O ghrilandă de dorințe foto gata făcută cu urări pline de dragoste poate fi nu numai un cadou emoționant, ci și o completare estetică a decorului de nuntă. Tinerii căsătoriți o pot pune cu ușurință deoparte la sfârșitul zilei și o pot agăța din nou ca pe o bijuterie în casa lor. Acest cadou creativ va fi un mare succes la nuntă și o amintire de neuitat.

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale

Aveți întotdeauna cele mai bune fotografii la îndemână

Reamintiți-vă cele mai frumoase amintiri la nesfârșit - printați momentele preferate sau creați o fotocarte din fotografiile voastre.

Comand acum