CEWE Fotolumea Comandă rapid și ușor
Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Squareprints
Squareprints
Squareprints
Squareprints

Tipar pătrat

Momente personale în format modern

Fie că este vorba de un cadou personal, o idee decorativă sau o idee creativă DIY: printați fotografii într-un format deosebit

  • Un produs popular pentru decorare sau o idee creativă de bricolaj
  • Prima dvs. pagină poate fi personalizată
  • O gamă largă de filtre și șabloane
  • Într-o cutie de stocare de înaltă calitate
de la 89.90 Lei *

Editare și transmitere comandă

Comand la CEWE

Livrare la domiciliu sau ridicare din magazinele partenere

Comandă de la partener

Puteți comanda cu livrare la domiciliu sau o puteți ridica de la un magazin din apropierea dumneavoastră.

Informații despre produs

Format:

Dreptunghiular: 12,7 x 12,7 cm

Material:

Hârtie de 300 g/m²

Pachete & Accesorii:

Pachet de 16, 24 și 32 de bucăți

În cutie de depozitare elegantă

Tipare pătrate cu tentă pesonală

Creați tipare pătrate cu CEWE

Tipare pătrate - fotografii în stil modern

Datorită formei lor neobișnuite, fotografiile pătrate atrag imediat atenția. Datorită marginilor la fel de lungi, tipăriturile pătrate sunt potrivite nu numai pentru decorare, ci și pentru obiecte de artizanat, cum ar fi realizarea modelelor de mozaic. Formatul pătrat pune fotografiile într-o lumină complet nouă , ceea ce face ca Tipăriturile pătrate să fie cu adevărat unice. Imprimeurile pătrate ale CEWE se remarcă nu numai prin formatul lor neobișnuit, ci și prin calitatea lor de primă clasă. Hârtia groasă de 300g / m² face fotografiile deosebit de stabile , astfel încât să nu se încrețească ușor. Suprafața aspră oferă imaginilor o senzație specială.

Creați printuri pătrate și creați-vă creativ

Tipăriturile practice pătrate de 12,7 x 12,7 cm ale CEWE oferă multe opțiuni pentru crearea fotografiilor. De exemplu, utilizați filtre pentru efecte neobișnuite sau încadrați fotografiile preferate. Cu câteva click-uri, puteți, de asemenea, lipi un mesaj personalizat și alt text unde doriți. Tipăriturile pătrate sunt disponibile în pachete de 16, 24 și 32 . Voi decideți dacă tipăriturile sunt aceleași sau dacă fiecare arată o fotografii diferită. De asemenea, puteți crea cu ușurință un joc de memorie - formatul este perfect pentru acesta. Obțineți fotografiile într-un suport elegant și practic, care este, de asemenea, ideal pentru ambalaje decorative.

Proiectați și comandați printuri pătrate la CEWE: atât de ușor

Cunoașterea designerului nu este necesară pentru a proiecta și comanda tipărituri pătrate. - În primul pas, descărcați aplicația de comandă CEWE, care include toate instrumentele de planificare. - Apoi selectați Printare pătrată și fotografiile dorite. - În sfârșit, puteți personalizatiza fotografiile cu filtre, cadre și text - și ați terminat!

Alternativ, puteți comanda printuri pătrate în browserul dvs. Veți primi fotografiile pătrate în câteva zile de la comandă.