Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Creați și comandați acum:

Aplicația CEWE Fotolumea

  • Instalare rapidă
  • Editați produsele foto oriunde, oricând
  • Comenzile foto vor rămâne în aplicație

Funcții noi în software-ul CEWE Fotolumea

Cu aceste inovații, vă puteți edita produsele foto chiar și mai comod

Noul Asistent CEWE FOTOCARTE

Datorită noii structuri modulare, puteți utiliza fiecare funcție sau săriți anumite module. Pregătirea proiectului CEWE FOTOCARTE va rămâne transparentă prin noul design de selecție a fotografiilor și aspectul fotografiei.

Configurator de produs mai bun

Noul configurator de produse CEWE FOTOCARTE simplifică calea către produsul selectat. Veți găsi toate opțiunile într-un singur loc.

Mai multe informații despre produse și explicații

Noua pagină de deschidere a software-ului CEWE Fotolumea este mult mai convingătoare: afișează produsele mai detaliat, explică funcțiile mai detaliat și descrie caracteristicile produsului mai detaliat. Acest lucru este ajutat de animații despre efectul de lăcuire, reprezentări moderne ale produselor de înaltă calitate, cum ar fi de asemenea, tipurile de hârtie, permite o prezentare mai precisă a produselor.

Mod întunecat în editor

Software-ul apare într-un format întunecat, permițând fotografiilor dumneavoastră să strălucească. Acest lucru vă permite să vă concentrați asupra editării.

Mai multă inspirație ajută

Sugestii privind aspectul noului an și multe altele

Opțiuni noi de aspect pentru anuar

Priviți înapoi la cele mai frumoase amintiri din fiecare an. Spuneți-vă povestea într-un mod deosebit cu noile opțiuni de design CEWE FOTOCARTE. În funcție de numărul de fotografii pe care doriți să le afișați, căutați și opțiuni creative de design și modele potrivite. Anul poate fi setat individual.

Sugestii moderne de aspect pentru o fotocarte pentru diverse ocazii

Selectați numărul de pagini pe care le doriți și plasați cu ușurință fotografiile în aspectul cărții gata pregătite. „Nunta boemă”, „Anul nostru 2020”, New York etc. În aspectele cărților, veți găsi modele moderne cu forme rotunjite, fundaluri potrivite și aspecte creative.

Noi stiluri în Asistentul CEWE FOTOCARTE

Doriți să selectați și să vă aranjați fotografiile? Editați-vă CEWE FOTOCARTEA cu ajutorul Asistentului și spuneți-vă povestea prin intermediul acestuia. Găsiți noi stiluri pentru anuar, precum și alte ocazii care vă vor ajuta în acest sens, cum ar fi „2020”, „2020 anul nostru” și „Eleganță modernă”.

Noutăți și mai multe opțiuni pentru produsele foto personalizate

Aceste produse sunt noi în software-ul CEWE Fotolumea