Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Sarokkanapé étkezőasztallal. Több, eltérően keretezett kép lóg egy polc mellett, rajta egy növény.

Sugestii creative

Un alt mod creativ de a decora: cadru în cadru

Ce zici de un proiect de reciclare a decorului? Puneți-vă amintirile în centrul atenției cu o combinație de cadre duble!

Unic, artistic și modern: o suspensie neobișnuită oferă un impuls vizual oricărei camere! Puteți combina îndrăzneț și jucăuș fotografiile preferate, fie pătrat. Cel mai bun dintre toate: Cu acest tip de decor de perete, nu trebuie să renunțați la o singură imagine, deoarece esența acestei tendințe este diferența diversă! Regula în acest caz este de a amesteca cât mai multe materiale, dimensiuni și motive prin reciclarea cadrelor vechi!

Amestecul perfect dintre cele mai frumoase fotografii și diferite materiale

Sarokkanapé étkezőasztallal. Több, eltérően keretezett kép lóg egy polc mellett, rajta egy növény.
O combinație bine realizată de aur, metal și lemn

Fie că este un peisaj, un portret de familie, o operă de artă sau o fotografie de vacanță: puteți găsi toate fotografiile preferate pe peretele acestui fotograf. Materialele naturale precum lemnul și plantele verzi, accesoriile metalice și aurii și plantele suspendate oferă, de asemenea, un aspect modern, armonios.

Sfat: alegeți fotografii color, de la turcoaz deschis la petrol închis și alegeți culori însorite, complementare, cum ar fi porCarcasăaliu, auriu sau ocru. Această combinație, pe lângă faptul că este deosebit de atrăgătoare, vă va aminti întotdeauna de mare, soare și plajă.

Imagini aranjate deliberat

Două mâini atârnă o imagine pe perete. Mai multe fotografii sunt deja afișate în colaje.
Așezați imaginile una câte una pe perete

Încadrarea dublă a unor imagini poate fi deosebit de atrăgătoare, nu ezitați să utilizați această soluție neobișnuită, dar spectaculoasă! Scoateți pur și simplu spatele și geamul cadrului mai mare, apoi introduceți bateriile mai mici. Efectul general va fi deosebit de bun și frumos dacă formează grupuri mici bazate pe motive, culori sau chiar conținut.

Sfat: Înainte de a începe fixarea cu un ciocan și cuie, aranjați toate cadrele și fotografiile pe podea pentru a experimenta aspectul care vă place cel mai mult.

Grupuri de planuri

Multe poze atârnă pe perete în diferite cadre.
Aranjați-vă imaginile într-un mod neobișnuit: stânga sau dreapta, sus sau jos, dar nu întotdeauna în mijloc.

Este deosebit de util să proiectați fiecare bloc folosind un aspect dublu dacă doriți să puneți un colaj mai mare pe perete. La prima vedere, rezultatul poate părea „dezordonat”, dar la a doua vedere, cu siguranță poate fi descoperită o unitate structurată și armonioasă.

Sfat: este și mai interesant să ai un perete foto dacă nu așezi fiecare fotografie chiar în centru, ci într-un colț al cadrului.

Reciclare: cadre vechi într-un rol nou

Două mâini țin o ramă foto și o pulverizează cu spray auriu. Există un alt cadru și diverse fotografii pe tabelul de mai jos.
Aruncă-ți vechile rame cu spray auriu.

Majoritatea dintre noi evită rame care nu au fost niciodată folosite acasă sau care au fotografii învechite sau care s-ar putea să nu se potrivească noului mobilier. Cu ajutorul unui aerograf, le puteți transforma cu ușurință într-un element decorativ la modă în numele reciclării, care este atât de important în zilele noastre. De exemplu, aruncați cadrele cu un spray de culoare aurie care se potrivește cu aproape orice interior și le permiteți să se usuce bine. Desigur, puteți alege vopseaua dintre culorile preferate, dar puteți folosi și schema de culori a camerelor ca bază!

Sfat: pentru cele mai bune rezultate, revopsiți cadrele din lemn.

Distrează-te cu acest proiect reciclabil, de decorare a colajelor!