Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Doi copii stau pe o canapea într-un living. Țin în mână o CEWE FOTOCARTEdeschisă și se uită la ea.

Sfaturi de editare, sugestii de design

"On the road" pagină cu pagină

Strângeți amintirile și activitățile din călătorie într-o CEWE FOTOCARTE

Azi aici, mâine acolo, în natură sau pe malul mării - plimbările în natură sau micile excursii oferă o multitudine de lucruri interesante de văzut, experimentat și învățat. CEWE FOTOCARTEA este o soluție grozavă de a rezuma experiențele unei călătorii și de a retrăi "experiența outdoor". Cu ajutorul sfaturilor noastre de editare, puteți crea o amintire cu adevărat specială a momentelor dragi.

Colectați amintirile și activitățile din călătorie într-o CEWE FOTOCARTE
Editare CEWE FOTOCARTE

Totul ține de pregătire: sortarea fotografiilor

Dacă ați vizitat mai multe locuri în timpul călătoriei, vă recomandăm să sortați fotografiile în prealabil - astfel va fi mai ușor să le vedeți pe toate.

Atunci când editați o fotocarte, merită să aveți în vedere că aproximativ jumătate din editare va consta în pregătire, în special în selectarea imaginilor. Alegeți în prealabil motivele preferate din fotografiile realizate în timpul fiecărei călătorii și sortați-le în diferite foldere. În acest fel, puteți face distincția între locații, puteți denumi folderele, de exemplu: "la mare", "pe plajă", "în pădure". De asemenea, le puteți clasifica și în alte moduri, de exemplu în funcție de dată, activități sau experiențe comune. Sugestie:` Mai târziu, adăugați în fotocarte o culoare potrivită care să se asorteze cu aceste capitole ordonate, ceea ce va așeza tema într-o mai bună ordine.

Elemente de design pentru amintirile dintr-o excursie

O CEWE FOTOCARTE deschisă cu fotografii din vacanță și un mic clipart de caravană mai jos.
Clipart-ul cu tema excursiei din bara de sub imagine oferă o reprezentare cursivă a amintirilor tale de călătorie.

Folosește în mod inteligent clipart-urile, cadrele și măștile din aplicația CEWE! Acestea pot fi folosite pentru a evidenția fotografiile și pentru a conferi cărții un aspect "outdoor" care să se potrivească cu subiectul. Un mic detaliu drăguț în bara de sub imagine, care reapare în pagini. De exemplu, dacă mergeți cu cortul, ar putea fi o mică rulotă de rulotă care să se deplaseze între zeci de săgeți, precum cea din imaginea pe care v-am prezentat-o. Pentru a face acest lucru, este suficient să plasați orice săgeată din clipart lângă mai multe dintre ele și să plasați simbolul de camping între ele. Sugestie: După ce ați editat designul, trebuie doar să copiați modelul pentru restul paginilor.

Deosebit de frumos: puteți vizualiza, de asemenea drumul pe care îl parcurgeți în bara de sub imagine. De exemplu, plasați un clipart cu o serie de săgeți pe fiecare pagină a albumului foto, începând cu prima pagină, iar apoi, în timp, deplasați caravana înainte și înapoi de-a lungul săgeților pe paginile următoare.

Recolorarea aleatorie a elementelor clipart

Editorul din software afișează paleta de culori clipart.
Culoarea fiecărui element clipart poate fi modificată pentru a se potrivi cu culoarea paginii. Poți chiar să folosești caseta de selectare pentru a utiliza culorile fotografiei.

Fotocartea va deveni mai aspectuoasă dacă veți acorda atenție la combinațiile de culori mai armonioase. Acest lucru este valabil și pentru fundaluri și elemente de design. Fiecare clipart poate fi creat într-o culoare unică care să vă placă. Pentru a face acest lucru, după ce l-ați introdus, faceți clic pe "Edit Clipart" în partea dreaptă a interfeței de editare, apoi pe "Culori & Oglindire".

Sugestie: Pentru un aspect complet uniform, cel mai bine este să alegeți cele mai bune culori din propriile fotografii. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe culoarea pe care doriți să o modificați și apoi faceți clic pe simbolul bifă din selectorul de culori. Cursorul se va transforma într-un semn de bifă, pe care îl puteți folosi pentru a selecta culoarea pe care doriți să o utilizați pentru clipart, făcând clic în locul potrivit pe fotografie.

Marcarea drumurilor, a traseelor

O CEWE FOTOCARTE deschisă . În partea dreaptă sunt fotografii, iar în partea stângă sunt traseul/pozițiile de camping pe o hartă.
Harta, cu traseul marcat pe ea, într-o culoare care să se potrivească cu cea a fotocărții, face ca designul să fie mai clar și mai ușor.

Prin doar câteva clicuri, puteți adăuga cu ușurință călătoriile sau traseele de vacanță în CEWE FOTOCARTE. Vă arătăm cum să procedați:

  1. Creați un așa-numit fișier GPX online - unde puteți încărca datele privind traseul de călătorie.
  2. În "Planificatorul de traseu", faceți clic pe numele locurilor pe care le-ați vizitat, unul după altul. Programul va genera automat un plan de rută.
  3. Salvați traseul și descărcați-l pe laptop/ computer.
  4. În editorul aplicației CEWE faceți clic pe butonul "Adaugă hartă nouă" din dreapta sus și introduceți acolo destinațiile de vacanță, țările și regiunile.
  5. Selectați cel mai potrivit stil de hartă din cele trei stiluri de decupare a hărții și puteți plasa graficul.
  6. Mergeți în partea dreaptă sus la "Editare" și faceți clic pe butonul "Inserează" în fereastra de sub rutele GPX.

Alegerea cadrului potrivit

O CEWE FOTOCARTE deschisă prezintă fotografii făcute în timpul unei excursii cu cortul, înconjurate de o ramă.
Folosiți cadre și clipart-uri pentru a crea o CEWE FOTOCARTE impresionantă. Nu ezitați să le utilizați pentru a realiza diferite aspecte unice.

Cu rame discrete și elemente decorative, poți crea un design cu adevărat personal. Necesită un pic de creativitate: alege o culoare din clipart. Dă click pe "Editează clipart" și apoi pe "Fără culoare". Click pe butonul "Decorați" pentru a selecta un cadru, pe care îl poți defini și modifica în mod liber în ceea ce privește culoarea, lățimea și poziția. Poți adăuga clipart și elemente decorative la ramă.

Sugestie: Pentru a preveni ca linia să treacă prin grafică, plasați o casetă albă pe cadru și plasați clipart-ul deasupra acesteia. Dați clic dreapta pe clipart și folosiți "Aranjați" pentru a-l aduce cu totul în față.

Un efect personal: scrisul de mână

O CEWE FOTOCARTE deschisă prezintă un colaj de fotografii de vacanță. Copii râzând pe plajă. Motto-ul este "Salt Sand Sea".
"Salt Sand Sea": vă puteți exprima si mai intens sentimentele cu clipart si texte scrise de mână.

Creează o CEWE FOTOCARTE creativă cu mesaje și texte personale: vei găsi o mare varietate de elemente de scris de mână în clipart și fonturi, multe dintre ele se potrivesc perfect cu tema "on the road". Dă click pe săgeata albastră din partea de jos a editorului pentru a descărca mai multe elemente gratuite.

Acum este rândul tău: păstrează-ți amintirile din călătorie! Distracție plăcută la editare!

CEWE FOTOCARTE: bucuria împărtășită celor dragi este o dublă bucurie

Așa că începeți-vă următorul proiect din inimă