Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.

Sugestii creative

Calendar de Crăciun foto cu surprize și mesaje din inimă

O idee fabuloasă pentru sezonul de dinainte de Crăciun: cum să realizezi 24 de ferestre unice și un mesaj pe măsură pentru cei dragi?

Partea din față a Calendarului de Crăciun foto poate conține o fotografie a persoanei iubite, iar în interior puteți găsi delicioasele ciocolate Ferrero și alte mesaje personale pentru persoana iubită. Cum se face? În aplicația CEWE Fotolumea puteți proiecta cele 24 de ferestre interioare în mod individual. Folosiți șablonul nostru creativ în stil de Crăciun cu modele de uși, pe care îl puteți descărca și instala pe calculatorul dumneavoastră aici. Alternativ, puteți crea pur și simplu vouchere personalizate cu mesaje frumoase și imagini de design propriu, de exemplu, proiectându-le direct pe site-ul nostru.

Creați-vă Calendarul de Crăciun cu propriile fotografii.

Un motiv să iubești în fiecare zi

Vrei să dublezi bucuria în fiecare zi în decembrie? Scrieți mesaje de dragoste și mici vouchere cadou în fereastra calendarului. Aveți nevoie de inspirație? Gândește-te la ceea ce iubești cel mai mult la persoana căreia îi faci un cadou și încearcă să exprimi această calitate în câteva cuvinte. Cu cât mai personal, cu atât mai bine!

Dăruiește momente frumoase pentru voi doi

Cu ce vouchere ți-ai surprinde iubitul? Completează cele 24 de ferestre în mod creativ, cadourile pot fi o varietate de lucruri drăguțe, cum ar fi un voucher pentru "micul dejun servit în pat", un masaj sau o cină cu lumânări acasă. Cel mai simplu este să alegeți activități pe care le puteți face împreună în viitorul apropiat.

Pe interiorul uneia dintre ferestrele deschise ale calendarului de advent este afișată inscripția "Te iubesc". Lângă ea se află două inimioare. În spatele ferestrei calendarului se află un baton de ciocolată Ferrero.

Bomboane de ciocolată delicioase cu mesaje emoționante

Calendarele noastre de Cărciun cu fotografii A4 sunt pline de ciocolată, în spatele fiecărei ferestre găsiți ciocolată Ferrero, Ferrero Rocher sau Raffaello . Calendarul devine și mai dulce prin micile mesaje din interiorul ferestrelor. Acesta poate fi un simplu "Te iubesc", de exemplu, decorat cu o inimioară. Sfat: Există loc pentru trei sau patru cuvinte în interiorul micilor ferestre.

În interiorul ferestrei deschise a calendarului de Advent se află un clipart de Crăciun cu două lumânări, trei globuri de Crăciun și o ramură de brad. Alături, o ciocolată Ferrero este lipită în calendar.

Fiți creativi

Pe lângă mesajele și voucherele personale, șablonul nostru de calendar de advent include imagini festive care să se potrivească cu dimensiunea ferestrelor. Dacă doriți, puteți găsi multe alte simboluri și imagini printre clipart-urile din software-ul CEWE Fotolumea și în editorul online, pe care le puteți filtra după categoria "Crăciun" și apoi le puteți plasa pe ferestrele interioare. De asemenea, puteți folosi fotografii mici, personale, pentru decorare.

Fereastra calendarului de advent deschis prezintă în interior o inscripție în formă de inimă "Îmbrățișarea ta este cel mai bun medicament". Lângă ea se află un Raffaelo.

Magia surprizelor

Atunci când concepeți calendarul de advent, asigurați-vă că urările, voucherele și imaginile sunt variate și distribuite în spatele ferestrelor pentru a crea un calendar de advent cu adevărat personal și captivant. Astfel, cei dragi pot descoperi în fiecare zi ceva nou în spatele numerelor. Cele 24 de bomboane de ciocolată Ferrero sunt perfect distribuite în întregul calendar.

Oferiți-le celor dragi o surpriză sustenabilă

Două mâini deschid fereastra calendarului de advent cu fotografii. Calendarul prezintă o femeie și un bărbat în haine de iarnă. Femeia îl îmbrățișează pe bărbat. Mâinile scot un Raffaelo din fereastră. În interiorul ferestrelor sunt vouchere unice și mesaje personale.
Învelișul interior cu bule din calendarul de advent este fabricat din material 100% biodegradabil.

Oferind bucurie și protejând în același timp mediul înconjurător: pentru [Calendarul nostru de Crăciun umplut cu ciocolată][cp-gifts:advent-calendar] folosim hârtie certificată FSC®. Interiorul este realizat din material 100% biodegradabil. Ca urmare, calendarul dumneavoastră foto nu este doar o surpriză minunată, ci și extrem de ecologic.

Vă dorim multă bucurie în conceperea și editarea cadoului dumneavoastră.