CEWE Fotolumea Mea Comandă rapid și ușor
Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Puzzle personalizat
Foto puzzle
Foto puzzle
Foto puzzle
Foto puzzle

Puzzle personalizat

Puzzle foto cu cea mai dragă fotografie

Amintiri bucată cu bucată - puzzle-urile noastre foto, pe lângă faptul că sunt distractive, oferă o oportunitate excelentă de a retrăi cele mai dragi amintiri!

  • Tehnica de tăiere precisă
  • Material durabil
  • Culori strălucitoare
de la 73.90 Lei *

Editare și transmitere comandă

Comand la CEWE

Livrare la domiciliu sau ridicare din magazinele partenere

Comandă de la partener

Puteți comanda cu livrare la domiciliu sau o puteți ridica de la un magazin din apropierea dumneavoastră.

Informații despre produs

Dimensiune:

Cu 112 bucăți (20 x 30 cm)

Cu 266 bucăți (30 x 45 cm)

Material:

Carton foto

Rezoluție recomandată:

3545 x 2535 Pixeli

Atenţie!

Bucățile mici pot reprezenta un pericol de sufocare!

Retrăiește amintiri de neuitat din bucăți mici

Printare fotopuzzle cu motive unice

Păstrați momentele speciale în puzzle-ul foto

Creați amintiri minunate într-un format extraordinar. Cu un puzzle personalizat puteți proiecta singur modelul. Puteți să-l puneți la loc oricând și să aduceți amintiri unice la viață din nou și din nou. Puzzle-ul auto-proiectat este ideal pentru a aduce împreună familia și prietenii pentru o noapte de joacă. În cutia sa de cadouri, puzzle-ul este ideea de cadou perfectă pentru bunici, mătuși, unchi și pentru oricine pe care îl încântă fotografia de pe puzzle.

Creați-vă propriul puzzle cu imaginile preferate

Fiecare element al puzzle-ului foto este stabil și de înaltă calitate , astfel încât fiecare parte se potrivește perfect și garantează un joc de calitate pentru o lungă perioadă de timp. CEWE livrează cuburile de puzzle într-o cutie de carton potrivită, frumoasă , astfel încât să nu pierdeți nici măcar o piesă. Aranjăți împreună din când în când un puzzle personal și amintiți-vă de excursia frumoasă în familie, o seară distractivă cu prietenii sau nenumăratele alte experiențe pe care le vedeți puse împreună în puzzle.

Comandați un puzzle foto de înaltă calitate de la CEWE

CEWE facilitează în mod special crearea propriului puzzle. Mai întâi, selectați din câte piese va fi contruit puzzle-ul foto. De exemplu, puteți alege un puzzle cu 112 sau 266 piese. Apoi selectați modelul. Puteți utiliza o singură fotografie sau creați un puzzle din mai multe imagini . Puteți alege dintr-o serie de opțiuni cu aspect diferit atunci când proiectați.

Puzzle Ravensburger garantează și mai multă distracție în timpul descărcării. Alegând aceste produse, puteți proiecta, de asemenea, fiecare piesă a jocului dvs. personal de puzzle foto.

După ce ați selectat tema dorită, veți regla fin designul. CEWE oferă nenumărate clipboard-uri pentru aceasta, pe care le puteți adăuga jocului. De asemenea, puteți colora clipboard-urile pentru a se potrivi schemei de culori a fotografiei selectate, dar puteți căuta și clipart-uri tematice - cum ar fi flori, soare sau modele marine care se potrivesc cu tema vacanței dvs. Atingerea finală este textul personalizat sau elemente de design auto-pictate .