CEWE Fotolumea Comandă rapid și ușor
Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Fotografie pe sticlă
Fotografie pe sticlă
Glas_Foto

Fotografie pe sticlă

Decor elegant cu fotografia preferată

Păstrează cele mai dragi momente pe o fotografie de sticlă! Nu numai că va fi un ornament elegant pe birou sau raft, dar te vei bucura in fiecare zi de amintirile tale.

  • Imprimare directă pe sticlă de 19 mm grosime
  • Dimensiuni: 8 x 10,5 cm și 10,5 x 14 cm
  • Fotografie pe sticlă
de la 132.90 Lei *

Editare și transmitere comandă

Comand la CEWE

Livrare la domiciliu sau ridicare din magazinele partenere

Comandă de la partener

Puteți comanda cu livrare la domiciliu sau o puteți ridica de la un magazin din apropierea dumneavoastră.

Informații despre produs

Dimensiuni:

Mică: 8 x 10,5 x 1,8 cm

Mare: 10,5 x 14 x 1,8 cm

Material:

Sticlă

Rezoluție recomandată:

740 x 490 Pixeli

Fotografii elegante din sticlă cu amintiri speciale

Salvați amintirile pe fotografii pe sticlă

Fotografie pe sticlă: cadoul perfect pentru prieteni și familie

Există nenumărate modalități de a vă decora casa. Cei care iubesc eleganța simplă vor adora fotografiile pe sticlă. Decorați-vă casa cu amintiri de vacanță sau o fotografie de familie. Creați imagini unice sau creați mai multe fotografii pe sticlă care se aliniază în culori sau temă.

Fotografia de sticlă de înaltă calitate este un cadou personalizat pentru sărbători sau zile de naștere pentru prieteni și familie. Bunicii, de exemplu, sunt foarte fericiți să primească poze cu nepoții lor, iar mătușile și unchii sunt fericiți să vadă fotografii cu nepoții și nepoatele lor. Desigur, puteți face fotografii unice pe sticlă cu peisaje frumoase sau cu orizontul iluminat al orașului dvs.

Fotografiile pe sticlă surprind experiențe de neuitat

Proiectează-ți propria fotografie pe sticlă și adaugă adâncime suplimentară fotografiilor tale preferate. Fotografia selectată este tipărită direct pe sticlă, datorită grosimii sticlei aprox. de 19 mm , obținem un efect tridimensional , scoțând în evidență culorile din fotografia dvs. într-un mod uimitor. Fotografia este de sine stătătoare, deci poate fi plasată oriunde - de exemplu, pe un birou.

Proiectați o fotografie de sticlă și comandați de la CEWE

Fotografiile de sticlă unice sunt disponibile în două dimensiuni : dimensiunea mai mică este de 8 x 10,5 cm, iar cea mai mare este de 10,5 x 14 cm. Grosimea sticlei este aceeași pentru ambele formate. Profitați de designerul online rapid și ușor al CEWE și creați-vă propria fotografie personalizată pe sticlă. Puteți alege dintr-o varietate de teme diferite clipart . Dacă preferați, puteți adăuga text personal sau elemente artistice la fotografia de sticlă. Software-ul vă va arăta la momentul proiectării dacă rezoluția fotografiei dvs. este corectă. Acest lucru vă garantează obținerea unui produs foto de cea mai bună calitate.