Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
O fetiță se îmbrățișează cu câinele ei.

Fototipuri

Pur și simplu WOOF : Cum să faci cele mai bune fotografii cu câini

De la portrete pline de acțiune, la portrete relaxate sau instantanee și amuzante, câinii noștri pot fi surprinși într-o varietate de situații. Vă vom arăta la ce trebuie să fiți atenți atunci când îi fotografiați și vă vom da câteva sfaturi și pentru echipamentul foto necesar

Patru labe, un prieten cu două picioare și un aparat foto: fotografia câinilor este o provocare specială. Dar, cu trucurile potrivite și puțină imaginație, puteți face fotografii spectaculoase chiar și cu un smartphone. Am adunat șapte trucuri și o sa vă arătăm cum să procedați.

Sfat 1 - câmpul de culori: locul potrivit

Un câine alb care stă într-un câmp de maci.
Căutați locuri speciale în care câinele dvs. este cel mai probabil să fie în centrul atenției - cel mai bine este în aer liber.
Comandați-vă decorațiunile de perete direct la CEWE.

Când câmpurile sunt în înflorite, este timpul să vă fotografiați animăluțele de comanie. Cu cât blana câinelui este mai neagră sau mai albă, cu atât mai bine va ieși în evidență într-o fotografie colorată. De obicei, astfel de fotografii ies foarte bine cu orice aparat foto sau smartphone. Dacă doriți să aveți o imagine "neclară" în partea din față, ca în exemplul pe care l-am prezentat, alegeți o diafragmă deschisă - sau adăugați acest efect în timpul procesării imaginii.

Sfat 2 - și ... acțiune: mișcările, oprirea mișcării

O fetiță care se joacă cu câinele ei în grădină.
Fie că este vorba de joc sau de alergare, totul se rezumă la a "prinde" momentul potrivit. Cel mai bine este să faceți imediat o serie întreagă de fotografii.

Cu un copil și un câine în aer liber, lucrurile se întâmplă repede, totul este în continuă mișcare. Pentru a "îngheța" sau "captura" mișcarea în mod fotografic, aveți nevoie de un timp de expunere foarte scurt și de multă lumină, altfel aparatul foto va alege automat o expunere în care mișcarea este mai degrabă neclară decât înghețată. Dacă vă setați manual aparatul foto sau smartphone-ul, alegeți o viteză a obturatorului de 1/500 sau, chiar mai bine, 1/1000 de secundă.

Sfat 3 - Portrete de câine un pic diferite de data aceasta: jucați-vă cu perspectivele

Un câine cu gura deschisă, cu unghi larg, fotografiat ușor de jos.
Cu o distanță focală specială și o perspectivă neobișnuită, puteți realiza fotografii care ies în evidență.

Fotografiile de aproape ale fețelor din unghiuri largi nu sunt cu adevărat avantajoase, deoarece distorsionează destul de mult proporțiile. Pe de altă parte, pot fi fotografii foarte amuzante, pe care poate nu doriți să le vedeți ca portrete oficiale, dar este o modalitate excelentă de a vă fotografia animăluțul de companie. Multe smartphone-uri au acum un mod wide angle.

Sfat 4 - fii prietenos: un selfie cu Fifi

O tânără își face un selfie cu ea și cu câinele ei.
Selfie-urile cu câini sunt deosebit de bune atunci când amândoi se află într-o poziție relaxată, cum ar fi culcat ca și în această imagine.

Fie că este o fotografie spontană sau o fotografie pozată, un selfie bun poate fi făcut în câteva secunde. Atunci când fotografiați un animal de companie, se aplică aceleași reguli ca de obicei: asigurați-vă că fundalul este liniștit, că nimeni nu privește direct în soare și că toată lumea se uită în obiectivul camerei. Mai degrabă, trageți ușor de sus - în acest fel puteți evita "efectul" de bărbie dublă. Cele mai bune fotografii vor fi cele în care vă apropiați de câinele dumneavoastră, care a găsit deja o poziție relaxată pentru o fotografie perfectă.

Sfat 5 - plin de sentiment, emoție: relația intimă dintre om și câine

O femeie se așează pe dig cu câinele ei și îl îmbrățișează.
Un mediu relaxat, un om și un câine care se iubesc: bine că fotograful a făcut fotografia la momentul potrivit, când câinele se uita direct în aparat.

Cele mai bune fotografii sunt adesea pur și simplu rezultatul momentului. Și anume, atunci când fotografii nu deranjează acțiunea, nu distrag atenția, ci fac fotografia neobservată. Cel puțin pentru a rămâne neobservat de oamenii care încearcă imediat să pozeze pentru fotografie, să zâmbească frumos, să se uite în aparat și să perturbe astfel momentul. Faptul că în această imagine câinele privește în cameră, este binevenit și ne subliniază cât de dulce este acest moment.

Sfat 6 - o activitate distractivă: experimentați pentru fotografii impresionante

Un cățeluș pe o placă de surf încearcă să prindă o minge în apă.
Fotografierea câinilor este o provocare specială - dar merită efortul.

Care este activitatea preferată a câinelui dumneavoastră? Merită să faci o fotografie în această situație. Chiar dacă este nevoie de un pic mai mult efort. Este o modalitate excelentă de a "captura" personalitatea animalului tău de companie. Acestea sunt momentele în care atenția nu se concentrează asupra ta și a aparatului foto. Trebuie să recunoști, totuși, că situații precum cea prezentată în exemplul nostru, cu câinele pe jumătate în apă, nu sunt ușor de întâlnit.

Sfat 7 - atât de dragut: surprindeți momentele dragi

Câine întins pe un fundal alb, fotografiat de sus, fiind vizibile doar spatele și coada.
Nu trebuie să fie întotdeauna tot subiectul în imagine. Fotografiile fără fundal, care se concentrează pe un singur aspect, sunt incredibil de puternice.

Pentru a face close-up-uri bune, trebuie să aveți idee clară deespre imaginea pe care doriți să o faceți, în acest caz, ideea este să nu vă concentrați doar pe fața subiectului. De exemplu, puteți fotografia cum țineți lăbuța animalului în mănă, limba gâfâind, doar zona ochilor, cu fața de aproape, cu laba de jos - dar asigurați-vă că atunci când faceți fotografia, câinele se simte confortabil. La urma urmei, fericirea se va vedea în fotografie.

Sfat tehnic: Echipamentul foto optim pentru fotografii de animale.

Deși în zilele noastre oamenii fac multe fotografii spontane cu smartphone-urile lor, care sunt perfect adecvate pentru multe situații dar, fotografiile cu animale pot fi mult mai bune dacă sunt realizate cu un aparat foto cu obiective interschimbabile. Cu un obiectiv cu zoom, aveți mai multă flexibilitate în ceea ce privește modul în care alegeți să decupați imaginea. Iar cu un teleobiectiv, puteți face fotografii frumoase de la distanță, cu fundalul frumos estompat și cu focalizarea completă pe câinele dumneavoastră.

Acum este rândul dvs.: pune-ți animăluțul de companie în lumina reflectoarelor pentru a crea fotografii superbe. Capturați cele mai spectaculoase instantanee ca decor de perete în casa dvs. sau creați o carcasă unică pentru telefon, care va fii accesoriul perfect la plimbări prin oraș sau drumeții. Sperăm că o să vă placă produsele noastre, să le folosiți cu plăcere.

Inspirații - idei de cadouri

Personalizate cu fotografiile tale