Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Acest panou unic umplut cu fotografii va fi un punct atractiv în casă, care poate fi mereu completată cu amintiri noi.

Sugestii creative

Acest cadru va emana întotdeauna fericire

Cu o ramă și câteva fotografii CEWE Tipar art sau instant foto, puteți crea un element de decor variat în casa dvs. doar în câteva minute.

Tot ce ai nevoie este o ramă de poze, șnur și o mulțime de amintiri, chiar imprimate instant, pentru a crea o altă idee de decor.

Veți avea nevoie de aceste materiale:

Pe masă se află fotografii instantanee în diferite formate, o ramă din lemn, foarfeci, bandă elastică, cârlige cu șurub și mărgele.
Dimensiunea și formatul sunt complet personalizabile.

Așa se face:

Prim-planul unei mâini care înșurubează un cârlig mic și răsucit într-un cadru de lemn.

Fixarea cârligelor pe cadru
Pentru a vă asigura că puteți trage bine șnurul care urmează să fie întinsă, înșurubați ferm cârligele în cadrul de lemn. Numărul de cârlige depinde de dimensiunea cadrului și de gustul dumneavoastră - dacă doriți să scoateți mai multe imagini mici, este necesar să cumpărați mai multe cârlige și să lăsați distanță mai mică între ele.

Două mâini care atașează o bandă elastică în jurul cârligelor cu șuruburi. Acestea sunt înșurubate într-o ramă din lemn. Alături de rama sunt fotografii.

Fixarea benzii elastice
Înnodați capătul benzii la un cârlig (la alegere), apoi treceți-o pe diagonală peste cadru până la următorul cârlig și înapoi până când ajungeți la ultimul cârlig, unde fixați bucata finală. Înainte de a atașa banda, asigurați-vă că este suficient de strânsă pentru a ține fotografiile mai târziu.

Două mâini atașează o bandă elastică la rama de tablou. Alături de ramă se află fotografii pe hârtie în diferite formate.

Plasă pentru diferite formate
Așezați din nou banda elastică pe un cârlig, apoi treceți-l neregulat de la un cârlig la altul, asigurându-vă că există spații de diferite dimensiuni între benzi, astfel încât să puteți agăța mai târziu imagini de diferite dimensiuni și format.

Prim-plan cu două mâini care înșiră mărgele de litere pe o panglică.

Decorarea
Pe o sfoară înșirată orizontal, înșirați cuvintele preferate, anii, numele celor dragi sau orice altceva considerați că este important să spuneți alături de fotografii. (Merită să atârnați literele pe o sfoară separată, astfel încât să le puteți schimba oricând doriți).

Două mâini de aproape, agățând fotografii instantanee CEWE între benzile elastice

Agățarea fotografiilor
Acum, tot ce trebuie să faceți este să glisați cu grijă fotografiile între panglici, care - dacă ați întins bine șnurul - vor fi ținute la locul lor de plasa elastică. Dacă alunecă, folosiți, de exemplu, agrafe decorative. Și, încă o dată, nu ezitați să combinați diferitele noastre produse! Benzile foto arată perfect chiar și cu 2-3 fotografii retro.

Sfat Deoarece un avizier este perfect pentru o reînnoire constantă, merită să schimbați nu numai imaginile, ci și mediul și stilul. De exemplu, pentru decorațiuni de Advent sau de Crăciun, merită să comandați fotografii Tipar Art, iar pentru tematici vesele de vară, este o modalitate rapidă de a imprima câteva fotografii cu un design amuzant pe un CEWE Instant Print.

Distracție plăcută la realizarea și la vizionarea fotografiilor!

Így juthat hozzá az azonnali fotókhoz

Szerkessze meg kreatív ajándéktárgyait egyszerűen azonnali fotók felhasználásával - CEWE Fotóterminálok az Ön közelében