Urmărire comandă
Instant Foto
Serviciul clienți
0316 300 693

Contul meu de utilizator

Vă rugăm să alegeți...
La deconectare, toate proiectele nesalvate și conținutul coșului vor fi șterse din motive de securitate.
Coperta CEWE FOTOCĂRȚII realizată în stilul "2021"

Sfaturi de editare, sugestii de design

Cum să-ți proiectezi anuarul 2021 cu stil

Folosiți noile noastre stiluri pentru a vă crea albumul foto - cu o copertă sofisticată și motive fericite personale, aranjate cu gust, pagină cu pagină.

Fiecare an are momentele sale speciale. Retrăiți-le prin fotografiile dvs. cele mai dragi și creați o CEWE FOTOCARTE de înaltă calitate în doar câteva minute. Utilizați stilurile din aplicația CEWE, disponibile într-o largă varietate de modele, pentru a vă ajuta să creați o poveste atât prin copertă, cât și în paginile interioare.

Puteți aplica în mod intuitiv diferitele stiluri în zone individuale sau chiar le puteți amesteca. În tutorialul nostru vă arătăm pas cu pas cum funcționează acest lucru în practică. Desigur, puteți personaliza fiecare pagină a albumului foto după propriul gust și o puteți face și mai personală, de exemplu, prin clipart-uri și texte.

În software-ul CEWE veți găsi acum 4 stiluri noi pentru anuarul dumneavoastră 2021! Apropo: puteți utiliza aceste stiluri și dacă editați CEWE FOTOCARTEA prin aplicația mobilă CEWE, deoarece trei dintre stilurile de anuar prezentate aici sunt disponibile și în aplicație.

Noile stiluri pentru yearbook

Coperta CEWE FOTOCĂRȚII realizată în stilul "2021"

Anul pe fundal

Numele spune totul despre stilul "2021". Decupajul de sus al fotografiei de copertă conține toate cele patru cifre, iar fotografia poate fi mutată în spațiul rezervat pentru a se potrivi perfect cu ideile dumneavoastră.

Coperta CEWE FOTOCĂRȚII realizată în stilul "Our family 2021"

Patru anotimpuri, patru motive

În șablonul "Our Family 2021" puteți plasa patru fotografii pe copertă, cum ar fi primăvara, vara, toamna și iarna. Dar puteți folosi și alte diviziuni tematice. Ce zici de oameni, animale, hobby-uri și natură? Acest stil este disponibil și în aplicația CEWE. Proiectarea unei CEWE FOTOCĂRȚI și de pe smartphone este o joacă de copii.

Coperta CEWE FOTOCĂRȚII realizată în stilul "2021 light"

Motivele tale preferate în toată splendoarea lor

În șablonul "2021 light", anul este afișat discret pe imaginea mare a copertei. Sfat: evidențiați fontul subțire cu un lac de efect elegant!

Coperta anuarului realizată în stilul "Our 2021"

Multe momente dragi

Nu trebuie să alegeți o singură fotografie de copertă pentru a o stiliza pentru 2021, datorită unui șablon versatil care vă permite să vă distribuiți cele mai bune fotografii pe mai multe piese mici.

Paginile interioare ale CEWE FOTOCĂRȚII concepute în stilul "Our 2021".

Stil și pe paginile interioare

Fiecare stil acoperă pagini cu o dispunere uniformă. "Our 2021" de exemplu, are o margine largă și aranjează armonios fotografiile în mijloc.

Fotocărți cu coperți cu efecte speciale

Cum efectul de lăcuire este foarte potrivit pentru noile stiluri de anuare, merită să alegeți de la început o copertă tare pentru a evidenția elementele și textele cu un finisaj clasic, argintiu, auriu sau rose gold. Funcționează foarte simplu: atunci când trageți un stil pe coperta CEWE PHOTOBOOK, se deschide o fereastră pop-up în care puteți alege aspectul de efect dorit. Puteți activa și dezactiva efectul de lac în orice moment în meniul "Finisaj" din partea de sus a programului.

Video: cum să folosiți simplu șabloanele de anuar

Alegerea și aplicarea designului potrivit

În aplicația CEWE, faceți clic pe "Șabloane de carte" în meniul de design din partea stângă, apoi utilizați meniul derulant pentru a filtra șabloanele din categoria "Cartea anului". Dacă faceți clic pe butonul "Descarcă mai multe" de sub șabloane, puteți descărca multe alte modele gratuite. Pur și simplu trageți și fixați șablonul dorit în spațiul de lucru.

Dacă preferați ca paginile interioare să aibă un alt stil de prezentare, trageți pur și simplu designul corespunzător în partea de jos a ecranului, în bara de prezentare generală a paginilor albumului foto sau pe o pagină pe care o editați. Același lucru este valabil și pentru copertă.

Distribuirea subiectelor în fotocarte

Fotografiile se găsesc la secțiunea "Fotografii și videoclipuri". Cel mai rapid mod de a vă împărți motivele în albumul foto este să le organizați în prealabil în foldere (acest lucru va ușura întotdeauna compilarea unui album, deoarece dacă vă sortați fotografiile imediat după eveniment, veți avea mai puține fotografii pe care să le parcurgeți dintr-o dată la compilarea albumului).

Apoi trageți fotografiile pe locurile de plasare și deplasați-le cu mouse-ul astfel încât să se potrivească perfect în secțiunea foto. În acest fel, vă puteți umple anuarul pagină cu pagină cu momentele voastre dragi de bucurie din 2021.

Vă interesează să concepeți o carte foto simplă și interesantă?

Pagina dublă a unui album foto editat de designerul Youdiful
Cu șabloanele noastre de carte puteți obține cărți complet proiectate.

Doriți mai mult decât o copertă cu stil și pagini elegante? Atunci merită să încercați șabloanele noastre de carte, care sunt disponibile atât în aplicația CEWE, cât și în editorul online. După ce trageți și plasați șablonul selectat pe proiectul de album foto din spațiul de lucru, toate paginile vor adopta automat clipart-ul, fonturile, fundalurile și aspectul din șablon. Fie că este vorba de o nuntă, un copil sau o excursie, în meniul derulant veți găsi șabloane pentru o mare varietate de teme. Pentru mai multe modele, faceți clic pe butonul "Descărcați mai multe". După ce ați ales un șablon, tot ce trebuie să faceți este să îl completați cu propriile fotografii.

Asistent fotocarte - ajutorul tău digital

Cel mai rapid mod de a vă pregăti albumul foto este să apelați la ajutorul asistentului nostru. După ce ați specificat formatul, coperta și tipul de hârtie, selectați opțiunea de design "Editare automată" (se creează o propunere) în aplicația CEWE. Apoi selectați stilul care vă place. În etapa următoare, Asistentul nostru va distribui în mod magic fotografiile pe paginile albumului foto, în funcție de setările dumneavoastră. Puteți personaliza apoi propunerea rezultată prin schimbarea fotografiilor, modificarea elementelor de design, adăugarea sau ștergerea acestora.

Distracție plăcută la editare!

CEWE FOTOCARTE: bucuria împărtășită celor dragi este o dublă bucurie

Așa că începeți-vă următorul proiect din inimă