Urmărire comandă
Servicii clienți
06-1-451-1088
Carduri nuntă Slider

Carduri de nuntă

De la cardurile ”Save-the-Date până la cele de mulțumire: la noi găsiți toate cardurile de care ați avea nevoie în ziua cea mare sau de a lungul pregătirilor!

Accesorii din hârtie de calitate pentru nunta dumneavoastră

Pregătiți-vă oaspeții pentru evenimentul acesta special!

Evidențiere cu efect de lăcuire de înaltă calitate

Creați carduri de nuntă unice!

Cum ați dori să puneți împreună felicitarea?

Puteți salva și edita proiectele în orice moment
Recomandare

Software CEWE Fotolume

 • Majoritatea opțiunilor de editare
 • Ușor de instalat pe computerul dumneavoastră
 • Salvați proiecte pe computer pe termen lung

Aplicația CEWE Fotolume

 • Folosiți fotografii direct de pe smartphone-ul dumneavoastră
 • Puteți comanda cu ea oriunde, oricând
 • Asamblați-vă produsul rapid, în câțiva pași

Editare online

 • Editare rapidă în browser
 • Nu este necesară descărcarea
 • Păstrați proiectele online timp de 6 luni

Proiectează-ți propria invitație de nuntă

Creați invitații de nuntă simplu și ușor

Încântați-i pe cei dragi cu o invitație personală de nuntă

O nuntă este o ocazie foarte specială, deoarece doi oameni îndrăgostiți fac o alianță de căsătorie. Pregătirile ample se fac de obicei înainte de ceremonia nunții. Încep cu întrebarea când și unde cuplul vrea să se căsătorească. Odată selectate data și locul, acestea pot proiecta invitații de nuntă. Fie că intenționați doar o mică sărbătoare cu cei mai apropiați membri ai familiei sau o mare sărbătoare cu toți prietenii și cunoștințele dvs., în ambele cazuri este important să îi informați în timp util pe cei dragi despre ziua cea mare. La CEWE, puteți, de asemenea, proiecta cu ușurință o invitație personalizată de nuntă și Salvați cardurile Data pentru a informa prietenii dvs. când nu trebuie să planifice alt program.

Creați invitații de nuntă pe mai multe pagini

Invitația la nuntă servește nu numai pentru a informa prietenii și rudele despre căsătoria viitoare, ci evocă și bucuria de a aștepta ziua cea mare. La CEWE, puteți alege dintre peste 1.200 de sugestii diferite de aspectare a stilului - clasic, modern, elegant, jucăuș sau amuzant. Doriți să vă proiectați complet invitația de nuntă? Adăugați text, fotografii și clip art la invitație și aranjați-o așa cum doriți. Faceți invitațiile de nuntă mai nobile cu auriu, argintiu și aur roz sau cu lac clasic cu efect - puteți, de asemenea, să evidențiați textul pe care îl alegeți pentru cei dragi cu lacul nostru.

Imprimați invitațiile de nuntă la CEWE - este atât de ușor

La CEWE, aveți trei opțiuni pentru proiectarea unei invitații la nuntă:

 • Browser web
 • Comandarea software-ului
 • Aplicația CEWE Photo World

Cardurile clasice pliate rămân cele mai populare; dar există o serie de alte formate disponibile - datorită caracteristicii multicolore care vă permite să alegeți din peste 30 de culori, cardul dvs. de invitație se va potrivi întotdeauna cu schema de culori a nunții dvs. Cu o navigare intuitivă a meniului, chiar și utilizatorii fără experiență pot folosi proiectantul nostru imediat. După ce ați proiectat invitația de nuntă cu CEWE după cum doriți, puteți alege livrarea la domiciliu la sfârșitul comenzii sau chiar puteți comanda produsele personal.