Urmărire comandă
Servicii clienți
06-1-451-1088
Fotosticker Fotosticker Fotosticker Fotosticker

Autocolant foto

Patru, opt sau 16 autocolante unice cu propria fotografie

Trimiteți o felicitare personalizată și decorați-vă cadourile cu amintiri frumoase care pot fi colectate și lipite într-un album.

  • Hârtie foto strălucitoare, premium
  • Pagini de patru, opt sau 16 imagini
  • Ideal pentru cadouri în loc de cărți de nume
de la 9.58 Lei *

Material:

Hârtie foto de marcă premium

Dimensiune:

Dimensiunea colii cca. 13 x 18 cm

4 stickere mari(cca. 6 x 8 cm / sticker)

8 stickere de dimensiune medie (cca. 4 x 6 cm / sticker)

16 stickere mici (cca. 3 x 4 cm / sticker)

Autocolant foto autoadeziv: puteți plasa fotografiile oriunde

Autocolante creative pentru pachete cadou, caiete școlare și multe altele

Faceți o fotografie autoadezivă: proiectați-vă propriile autocolante

Fie că este vorba de un caiet, calendar, geantă cadou, caiet școlar sau laptop: cu un autocolant, puteți face o mulțime de obiecte personale unice rapid și ușor < / puternic>. Autocolantele foto sunt ideale pentru autoadeziv și decorează diferite obiecte cu amintirile personale în cel mai simplu mod posibil.

Proiectarea de autocolante foto și decorarea obiectelor de zi cu zi este un moment excelent, în special pentru copii. Copiii își pot exersa creativitatea și pot folosi autocolante pentru a-și găsi propria cutie de sandwhich și caietul de exerciții mai repede la grădiniță sau la clasă. Datorită diferitelor cliparts, este deosebit de distractiv să lucrezi cu autocolante foto CEWE. <br><br>### Proiectați și comandați autocolante foto și înfrumusețați ambalajul cadourilor

Autocolantele foto nu simplifică doar recunoașterea obiectelor. Sunt, de asemenea, minunate pentru a face cadouri unice , deoarece pot fi personalizate și pot fi făcute și mai frumoase vizual, de ex. carduri de felicitări. Autocolantele foto sunt utile, de asemenea, atunci când nu puteți agăța fotografii normale, cum ar fi într-o mașină sau pe o ușă a dulapului.

Creați autocolante foto: alegeți dintre următoarele opțiuni

CEWE realizează întotdeauna autocolante foto pe hârtie foto premium pentru a asigura culori ultra-strălucitoare. În funcție de dimensiunea fotografiilor pe care le alegeți, 4, 8 sau 16 autocolante se potrivesc pe o singură foaie de autocolant . Dimensiunea arcului în sine este de 13 x 18 cm și oferă o mulțime de oportunități pentru portrete, fotografii făcute în vacanță, fotografii ale partenerului nostru, ale copiilor sau ale câinelui familiei. Folosiți același motiv de mai multe ori sau alegeți un model diferit pentru fiecare autocolant.

De asemenea, puteți comanda stickere foto online în browserul dvs. sau utilizând apliația de comandă CEWE gratuit . Odată ce am primit comanda, autocolantele vor fi trimise imediat la tipărire - mai exact, le vom developa. După câteva zile, puteți primi propriile mini-opere de artă acasă sau le puteți ridica la unul dintre magazinele noastre partenere. Aveți o intrebare? Serviciul nostru prietenos pentru clienți vă va ajuta cu plăcere.