Urmărire comandă
Servicii clienți
06-1-451-1088

Opțiunile noastre de plată

Metodele de plată disponibile variază în funcție de magazin. Puteți obține informații direct din magazinul pe care l-ați selectat ca punct de preluare.

<√Accept </ pite <br><br>Taxa de ramburs este de 200 HUF brut. <br><br>Dacă alegeți ramburs, prețul produselor comandate trebuie plătit curierului la livrarea comenzii, împreună cu taxa de livrare și plata ramburs. Nu puteți introduce o altă adresă de expediere decât adresa de facturare selectând o formă de plată. <br><br><̋Card bancar </ ̋ <br><br>Plata cu cardul de credit este posibilă atât online, cât și atunci când comandați cu software-ul de comandă Photo World - utilizând numai carduri Visa și Mastercard emise de bănci. Suma va fi dedusă din factură după producția efectivă a produsului foto, nu în momentul plasării comenzii. În cazul în care comanda dvs. eșuează, suma va fi blocată numai în contul dvs. și nu va fi dedusă. Selectând această formă de plată, aveți opțiunea de a seta o altă adresă de expediere decât adresa dvs. de facturare.

<ЂAccept / </ ÷ <br><br>Taxa de ramburs este de 200 HUF brut. <br><br>Dacă alegeți ramburs, puteți plăti prețul produsului comandat la fața locului printr-un terminal de card de credit, împreună cu taxa de livrare și taxa de ramburs. <br><br><̋Card bancar </ ̋ <br><br>Plata cu cardul de credit este posibilă atât online, cât și atunci când comandați cu software-ul de comandă Photo World - utilizând Visa și Mastercard. Suma va fi dedusă din factură după producția efectivă a produsului foto, nu în momentul plasării comenzii. Dacă comanda dvs. eșuează, suma va fi blocată numai din contul dumneavoastră și nu va fi dedusă.