Urmărire comandă
Servicii clienți
06-1-451-1088
obiecte cadou categorie slider

Suveniruri fotografice

Idei de cadouri excepționale: editați-vă produsele CEWE de calitate

Jocuri Slider

Puzzle foto

Bucuria jocului creativ pentru tineri și bătrâni și de Crăciun! Editați puzzle Ravensburger de înaltă calitate max. Până la 1.500 buc.

Decorațiuni Slider

Decorațiuni

Idei speciale pentru alintare, decorare sau cadou a celor dragi.

recipiente slider

Căni

Plăcere reală combinată cu materiale de înaltă calitate. Proiectează o cană foto cu propria ta fotografie și elemente de design moderne.

Textile

Creați textile premium cu fotografiile dumneavoastră. Cu stil, personalizat, de calitate și fin!

Cele mai populare produse și noutăți ale noastre

Suvenirurile foto preferate ale clienților noștri

O prezentare generală a suvenirurilor noastre foto

Găsiți cadoul foto potrivit pentru ocazie!

Puteți alege dintre următoarele rute de comandă

Puteți salva și edita proiectele în orice moment

Editare online

  • Editare rapidă în browser
  • Nu este necesară descărcarea
  • Păstrați proiectele online timp de 6 luni
Recomandare

Software CEWE Fotolume

  • Majoritatea opțiunilor de editare
  • Ușor de instalat pe computerul dumneavoastră
  • Salvați proiecte pe computer pe termen lung

Aplicația CEWE Fotolume

  • Folosiți fotografii direct de pe smartphone-ul dumneavoastră
  • Puteți comanda cu ea oriunde, oricând
  • Asamblați-vă produsul rapid, în câțiva pași

Cadourile foto pur și simplu puse împreună

O fotografie - nenumărate posibilități

Cadouri personalizatizate de cea mai înaltă calitate<br><br>Există puține lucruri mai personal decât un cadou handmade! Doriți să vă exprimați artistic, dar vă lipsește inspirația? Fotografiile dvs. vor adăuga o notă finală ideilor creative CEWE și sunteți gata să aveți un cadou personalizat unic cu propria dvs. fotografie . <br><br>La fel ca [CEWE FOTOCARTE][1] , materialele de înaltă calitate și tehnologiile de fabricație garantează rezultate profesionale. De exemplu, datorită partenerilor noștri puternici de marcă, puteți chiar să comandați propriile fotografii tipărite pe puzzle-uri Ravenburger reale. <br><br>### Faceți cadouri din propriile fotografii<br><br>Indiferent de cadoul foto pe care îl alegeți, procesul este practic același: vă selectați fotografiile, eventual modificați puțin designul și plasați comanda. Indiferent dacă descărcați aplicația de comandă CEWE de pe browser, desktop sau telefon: utilizați majoritatea articolelor pentru cadouri într-o varietate de moduri. Datorită interfeței ușor de utilizat , realizarea unei comenzi este foarte simplă și convenabilă. Nu este întâmplător că aplicația CEWE a devenit câștigător de teste multiple. Vă puteți baza pe o calitate dovedită - mai ales când vine vorba de un cadou de la o persoană cu adevărat importantă. <br><br>### Cadouri personalizatizate de la pernă la puzzle<br><br>Descoperiți gama noastră largă de suveniruri și comandați fotografii de artă din fotografiile dvs. frumoase, [Cană pentru fotografi][2] , propriul dvs. [puzzle][3] sau un fluffy-soft <a href = "https: // cewe.ro/ photo-gift-items / premium-parna.html "> pernă </a>! Indiferent dacă faceți cadou unui copil, unui prieten bun, bunicilor sau profesorului preferat, veți găsi cadoul potrivit pentru fotograf pentru toată lumea. <br><br>O fotografie de sticlă sau un glob de zăpadă din propria fotografie vă garantează o surpriză! Și distrează-te cu un puzzle drăguț sau cu un animal de pluș care poartă tricoul unui fotograf!<br><br> [1]: https://cewe.ro/cewe-fotokonyv.html<br> [2]: https://cewe.ro/fenykepes-ajandektargyak/bogrek.html<br> [3]: https://cewe.ro/fenykepes-ajandektargyak/fenykepes-puzzle.html