Urmărire comandă
Servicii clienți
06-1-451-1088
Foto fotografii Foto fotografii Foto fotografii

Prelucrarea fotografiilor

Culori strălucitoare exclusive pentru cele mai frumoase momente

  • Aspect elegant: lucios sau mat
  • Hârtie foto FUJIFILM de înaltă calitate
  • Editare creativă cu contururi de culoare
  • Fidelitate excepțională a culorilor și rezistență la UV

Informații importante înainte de comandă: cum să determinați raportul de aspect al imaginilor dvs. pe hârtie! - Găsiți o descriere detaliată aici!

de la 0.49 Lei *

din 100 de bucăți

Dimensiunea imaginii

Raport de aspect clasic: Exact aceeași dimensiune, imagini clasice de hârtie de dimensiunea albumului: 9 x 13 cm până la 13 x 18 cm (9, 10, 11, 13) Raportul de aspect original: doar o parte a imaginilor este fixă, cealaltă poate variază în funcție de fotografia dvs. (pătrat, panoramică etc.) (9, 10, 11, 13)

Tipuri de hârtie

Hârtie simplă: lucioasă Hârtie premium: lucioasă, mată Hârtie foto FUJIFILM

Editare

Alegeți un contur alb, negru sau colorat. Optimizare automată a imaginii.

Prezentare generală a dimensiunilor selectabile

Alegeți dintre dimensiunile posibile!
Foto formate DIN 10 cm

Dimensiune foto 10

- Dimensiune clasică a imaginii: 10 x 15 cm.- Raport de aspect original: lungimea imaginii variază, înălțimea este întotdeauna aceeași cu dimensiunea selectată (10 cm).

Foto fotografii formate DIN 11 cm

Dimensiune foto 11

- Dimensiune clasică a imaginii: 11 x 17 cm. - Raport de aspect original: lungimea imaginii variază, înălțimea este întotdeauna aceeași cu dimensiunea selectată (11 cm).

Foto fotografii formate DIN 13 cm

Dimensiune foto 13

- Dimensiune clasică a imaginii: 13 x 18 cm.- Raport de aspect original: lungimea imaginii variază, înălțimea este întotdeauna aceeași cu dimensiunea selectată (13 cm).

Foto fotografii formate DIN 9 cm

Dimensiune foto 9

- Dimensiune clasică a imaginii: 9 x 13 cm.- Raport de aspect original: lungimea imaginii variază, înălțimea este întotdeauna aceeași cu dimensiunea selectată (9 cm).

Cele mai frumoase fotografii în dimensiunea dorită

Alegeți dintre raportul de aspect original și raportul de aspect clasic!
Format original Format original Raport aspect original 3:4

A digitális fényképezőgépek által készített fotók oldalaránya általában 3:4. Ennél a változatnál mindig az eredeti oldalaránynak megfelelő méretezésű papírképet készítünk felvételeiből (pl. 10x13 cm), tehát fényképeit olyan méretben dolgozzuk ki, amilyen oldalaránnyal készültek a felvételek. A magasság mindig annyi lesz, mint a kiválasztott méret (pl. 10 cm), a hosszúsága a felvétel oldalarányától függően változhat. Ez azt jelenti, hogy a felvétel minden részlete rákerül a papírképre, de előfordulhat, hogy a fényképek szélessége különböző lesz.

De exemplu, pentru o fotografie de 10 x 15 cm, o porțiune din motiv ar fi tăiată în timpul procesării fotografiei. Scalarea individuală a imaginilor (cum ar fi decuparea) sau atunci când fotografiile au fost realizate cu două sau mai multe camere sau setări pot cauza diferențe de dimensiune. <br><br>Dacă doriți să obțineți fotografiile într-o singură dimensiune, alegeți dintre următoarele opțiuni: <br><br> * Asigurați-vă că camera dvs. nu modifică dimensiunea imaginii, fotografiați întotdeauna cu aceeași rezoluție, setarea raportului de aspect, <br><br> * Redimensionează fotografiile înainte de a le trimite pentru procesare. De asemenea, puteți redimensiona fotografiile cu aplicația PhotoWorld, care poate fi descărcat gratuit de pe site. <br><br>Dacă permite camera, utilizați setarea 3: 2. În acest caz, fotografiile developate sunt produse în dimensiunile analogice obișnuite familiare (de exemplu, 10x15 cm).

Format clasic Format clasic Aspect clasic 2:3

O fotografie clasică a raportului de aspect (de exemplu, 10x15 cm) este o alegere ideală pentru rame. Dacă raportul de aspect al fotografiilor dvs. este diferit, motivele de pe marginile imaginilor vor fi tăiate atunci când le tăiați la această scară. Piesa de tăiat este indicată de zona marcată. Dacă doriți o fotografii de hârtie de dimensiuni clasice, vă recomandăm această setare atunci când faceți fotografii.

Mai multe despre tipurile noastre de hârtie

Alegeți dintre două versiuni de înaltă calitate!
Printare digitală Hârtie fotografică standard Hârtie fotografică luicoasă (382 g/m²)

Fotografii extrem de expresive, captivante

Hârtie premium Hârtie premium Hârtie fotografică mată (368 g/m²)

Afișare extrem de detaliată într-un halat modern.

Cele mai bune rezultate

Alegeți corectarea automată a imaginii!
Optimizare imagine

Optimizare a fotografiilor automată

Cu această setare, analizăm fiecare dintre fotografiile dumneavoastră și, dacă este necesar, corectăm pentru a obține cel mai ideal rezultat. Îmbunătățim contrastele, saturația culorilor. Vom atenua orice iluminare deficitară sau zonele neclare. Prin luminarea umbrei pe părțile întunecate ale fotografiei, bogăția detaliilor din fotografie poate fi îmbunătățită semnificativ. Ca urmare a optimizării fotografiei, fiecărui element i se oferă o corecție specială, care, totuși, este adaptată conținutului fotografiei date. Impresia de bază a fotografiei nu se modifică ca urmare a optimizării.

Țineți-vă cele mai frumoase poze în mâini

Comandați online imagini pe hârtie, rapid și ușor

Fotografii de la CEWE - calitate de primă clasă de la liderul de piață

În ciuda afișajelor mari și a spațiului de stocare digital amplu, mulți oameni preferă să facă fotografiile preferate și să le arate prietenilor și rudelor lor sub formă de fotografii recuperate. Puteți decora plăci de mesaje din plută, suporturi pentru fotografii, rame, masă și multe altele cu fotografii. Puteți comanda imaginile dvs. pe hârtie cu câteva clicuri pe pagina CEWE . Într-o perioadă scurtă de timp, CEWE livrează imprimări foto de înaltă calitate ale fotografiilor preferate direct acasă - sau, dacă comandați, la sediul comercial al celui mai apropiat partener comercial.

Există mai multe moduri de a comanda imagini pe hârtie:

Imaginile de hârtie CEWE, datorită fidelității culorilor, reproduc contrastul fotografiilor într-un mod deosebit de realist. Hârtia foto de înaltă calitate marca Fujifilm asigură că fotografiile dvs. obțin calitatea pe care o merită. Puteți alege dintre două tipuri diferite de hârtie: Hârtie foto simplă și hârtie foto premium . Acesta din urmă face ca culorile să pară și mai luminoase. De asemenea, puteți comanda imagini cu un chenar alb sau color.

Puteți alege între dimensiunile de imagine clasice sau originale atunci când comandați.

(Format original: subiectul complet va fi reamintit, dar dacă raportul de aspect al fotografiilor dvs. nu este același, dimensiunea imaginilor pe hârtie poate varia. Dimensiunea clasică a imaginii: 2: 3 - imaginile vor avea aceeași dimensiune, dar dacă raportul de aspect al imaginilor diferă de dimensiunea de hârtie selectată, părți din motiv vor fi tăiate.) Puteți comanda imagini pe hârtie în următoarele dimensiuni, clasic / resp. atunci când comandați o dimensiune originală a imaginii:

  • 9 x 13 cm / de 9
  • 10 x 15 cm / de 10
  • 11 x 17 cm / de 11
  • 13 x 18 cm / de 13

Comandați imagini de hârtie online și veți avea amintirile în mâini în curând

Imaginile pe hârtie pot fi comandate rapid: Încărcați imaginile selectate în browserul nostru pe site-ul nostru sau importați-le în software-ul de comandă CEWE. Nu sunt necesare cunoștințe prealabile pentru a utiliza software-ul. Selectați hârtia dorită, dimensiunea fotografiei și raportul de aspect. Dacă este necesar, decupați imaginile sau selectați o margine care să se potrivească acestora. După finalizarea comenzii, CEWE va începe să lucreze. Imaginile noastre de hârtie de înaltă calitate vor fi cu dvs. în câteva zile sau așteaptă să fie preluate la magazinul partenerului ales.