Urmărire comandă
Servicii clienți
06-1-451-1088
Artprints Slider

Tipare de artă

Stil retro la modă: filtrele creative și tiparele art fac ca fotografiile dumneavoastră preferate să iasă în evidență. d

Cum vrei să faci printuri de artă?

Puteți salva și edita proiectele în orice moment

Editare online

  • Editare rapidă în browser
  • Nu este necesară descărcarea
  • Păstrați proiectele online timp de 6 luni
Recomandare

Software CEWE Fotolume

  • Majoritatea opțiunilor de editare
  • Ușor de instalat pe computerul dumneavoastră
  • Salvați proiecte pe computer pe termen lung

Creați tipare art cu CEWE

Aduceți la viață amintirile dvs. cu ajutorul tiparelor de artă

Fotografiile vă reamintesc de cele mai frumoase momente

Imortalizați cele mai importante evenimente din viața dvs. și reîmprospătați amintirile vechi. Din când în când este bine să salvați aminitirile altfel, decât cu o poză "obișnuită". Ați fost foarte creativ sau sunteți mândru de un eveniment? Cu ajutorul CEWE tipar art puteți transforma fotografiile dvs în amintiri uluitoare. Un foto simplu poate deveni cadou personalizatizat sau vă poate înfrumuseța căminul.

Cu foto art puteți crea piese unice.

Vreți să țineți fotografiile favorite în mână în format tipar art? CEWE vă oferă diferite variante:

  • Foto retro: Editați fotografia în stil polaroid; vă puteți îmbunătăți designul cu rame, filtre, cliparts și texte.
  • Tipar art pătrat: Imprimați fotografiile preferate într-un format pătrat și puneți-le într-o perspectivă complet nouă - va fi un decor ideal și neobișnuit de izbitor.
  • Tipar art mini: Trei sau patru fotografii sunt plasate pe o bandă foto de 5 x 14,5 cm. Într-un aspect retro la modă, fotografiile spun o poveste.
  • Tipar art: Cadoul perfect este o fotografie personalizată tipărită pe hârtie de artă de înaltă calitate. Dimensiuni diferite și multe modele diferite

Comandați online tipare art personalizatizate simplu și ușor

Ați ales tiparul art? Cu CEWE, vă puteți transforma fotografiile în mici opere de artă cu câteva click-uri. Creați-vă tiparul art direct online în browserul dvs. sau descărcați aplicația de comandă CEWE. Graficele sunt create și personalizatizate - chiar și fără abilități grafice - într-un mod complet intuitiv. În cele din urmă, plasați comanda dvs. online - majoritatea tipăriturilor de artă sunt oferite într-un set practic. Obțineți produsele dvs. în formatul CEWE obișnuit de înaltă calitate , gata să le oferiți cadou, să le agățați sau să le personalizatizați în continuare.