Urmărire comandă
Servicii clienți
06-1-451-1088
Colaj foto decoruri de perete

Colaj foto

Creați colaj foto pe produsul preferat din 27 de fotografii.

O prezentare generală a colajelor noastre foto

Aflați despre gama largă de colaje foto creative!

Momentele preferate pe o bandă foto!

Combinați-vă creativ cele mai frumoase amintiri!

Creați-vă propriile opere de artă cu CEWE Collage

Colajele reglabile și montate pe perete sunt foarte populare, deoarece oferă o mulțime de oportunități pentru auto-exprimare. Un colaj foto cu mai multe imagini poate conține multe momente memorabile într-un singur cadru. De exemplu, un colaj de perete poate consta din fotografii făcute în vacanță, fotografii de nuntă și / sau imagini ale celor mai buni prieteni și familie. Imprimarea pe pânză, galerie sau acrilică este deosebit de elegantă. Vedeți diversitatea produselor noastre și descoperiți posibilele modele, formate și materiale .

Colaj foto mare: simbioza perfectă a imaginii, materialului și spațiului

Nu toate colajele sunt la fel. Un colaj de multe imagini realizate în sufragerie trebuie să îndeplinească criterii diferite decât un colaj de baie. Într-un colaj foto mare, este important să creați o interacțiune armonioasă între material, spațiu și motiv. Imprimările galeriei și colajele din sticlă acrilică fac fotografiile de vacanță și fotografiile romantice și mai valoroase prin fidelitatea culorii, claritatea detaliilor și efectul de adâncime . Arată grozav în camera de zi sau în dormitor. Materialele ușoare, cum ar fi fotografiile din spumă și amprentele de poster, sunt ideale pentru imagini auto-desenate și fotografii cu rezoluție mai mică. Astfel de produse foto funcționează foarte bine în camera unui copil sau a unui adolescent. Placa de aluminiu este ștearsă, durabilă, mată și colorată - făcându-l ideal pentru un colaj cu mai multe imagini care împodobește o baie, bucătărie sau chiar un balcon. Și colajul foto pe pânză: creează un efect special pe un perete gol!

Creați un colaj de mai multe fotografii decât CEWE și bucurați-vă de beneficii

  • Sunt disponibile șapte materiale cu proprietăți diferite -Puteți alege dintre modele, formate și dimensiuni individuale
  • Software intuitiv pentru clinică
  • De asemenea, disponibil ca o bandă foto atractivă
  • Garanție de satisfacție 100%

Creați un colaj cu fotografiile dvs. preferate la CEWE și faceți-vă casa mai valoroasă cu decorațiuni personalizate de perete!